• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Maak rondom Nijmegen gebruik van het fietsplan

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Het fietsplan van de Belastingdienst is voor de forens uit Nijmegen, Wijchen of Boxmeer zeer aantrekkelijk. Je kunt een nieuwe fiets kopen én belastingvoordeel krijgen. Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk helpt jou hier graag bij. Wij geven je deskundig advies op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Voordelig fietsen met een fietsplan in Nijmegen, Wijchen of Boxmeer

Met een fietsplan van Hans Lemmens Tweewielers kan je voordelig fietsen in de omgeving van Nijmegen. Het plan werkt in het kort als volgt. Je koopt via jouw werkgever een nieuwe fiets. Het aankoopbedrag wordt van je brutosalaris ingehouden waardoor je hierover geen loonbelasting hoeft te betalen. Het belastingvoordeel ligt ergens tussen de 33 en 52 procent. Een forse meevaller dus. Wel is het bij het fietsplan van belang dat je de fiets minstens de helft van de tijd gebruikt voor het woon-werkverkeer rondom Nijmegen. Overigens hoef je de fiets niet voor de gehele reis te gebruiken; van en naar de trein of bus is ook al voldoende, evenals het verder reizen per carpool.

Kies uit een uitgebreid assortiment fietsen

Het maakt voor het fietsplan niet uit wat voor soort fiets je aanschaft in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen. Je hebt bij ons diverse mogelijkheden als het gaat om fietsen. Van elektrische fietsen tot transportfietsen voor heren en van retro cruisers tot mountainbikes. Bij ons vind je een zeer uitgebreide lijn aan topfietsen van toonaangevende fabrikanten zoals Gazelle, Sparta en Trek. Ook bieden we diverse fietsonderdelen, accessoires zoals fietstassen en onderhoudsproducten aan. Wij geven je bovendien tips over het onderhouden van jouw fiets. Als je dit liever door een professional laat doen, dan kun je ook de monteurs in onze werkplaats inschakelen. Wij bieden je een uitgebreide dienstverlening op maat.

Meer informatie over onze mogelijkheden

Voor meer informatie over het fietsplan of onze service voor klanten uit de regio Nijmegen, Wijchen, Boxmeer of verder, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0485 – 312 716. Tevens kun je langskomen in onze showroom in Cuijk of neem een kijkje in onze webshop.