Fietsplan Nijmegen

Het fietsplan van de Belastingdienst is voor de forens uit Nijmegen, Wijchen of Boxmeer zeer aantrekkelijk. U kunt een nieuwe fiets kopen en belastingvoordeel krijgen. Hans Lemmens Tweewielers helpt u hier graag bij. Wij adviseren u op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voordelig fietsen met een fietsplan in Nijmegen, Wijchen of Boxmeer

Met een fietsplan van Hans Lemmens Tweewielers kunt u voordelig fietsen in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. Het plan werkt in het kort als volgt. U koopt via uw werkgever een nieuwe fiets. Het aankoopbedrag wordt van uw brutosalaris ingehouden waardoor u hierover geen loonbelasting hoeft te betalen. Het belastingvoordeel ligt ergens tussen de 33 en 52 procent. Een forse meevaller dus. Wel is het van belang dat u de fiets minstens de helft van de tijd gebruikt voor het woon-werkverkeer. Overigens hoeft u de fiets niet voor de gehele reis te gebruiken; van en naar de trein of bus is ook al voldoende, evenals het verder reizen per carpool.

Een 2de hands fiets kopen?

Het maakt voor het fietsplan niet uit wat voor soort fiets u aanschaft. U heeft bij Hans Lemmens Tweewielers diverse mogelijkheden als het gaat om fietsen. Van elektrische fietsen tot transportfietsen en van retro cruisers tot mountainbikes. Bij ons vindt u een zeer uitgebreide lijn aan topfietsen van toonaangevende fabrikanten zoals Gazelle of Sparta. Bij Hans Lemmens Tweewielers vindt u ook diverse onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten. Wij geven u bovendien tips over het onderhouden van uw fiets. Als u dit liever door een professional laat doen, dan kunt u dat ook in onze werkplaats laten doen. Wij bieden u een uitgebreide dienstverlening op maat.

Meer informatie over onze mogelijkheden

Voor meer informatie over het fietsplan of onze service voor klanten uit de regio Nijmegen, Wijchen, Boxmeer of verder, kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0485-312716. Tevens kunt u langskomen in onze showroom, of neem een kijkje in onze webshop.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom