Hans Lemmens Tweewielers

1850m² showroom bij een van de grootste, beste en fraaiste fietsenwinkel van Nederland!

Beste moederfiets

De beste moederfiets vindt u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer. Wij verkopen diverse soorten fietsen voor diverse doelgroepen. Op deze manier hebben wij voor elk wat wils in ons assortiment. Wij hopen u snel eens te mogen begroeten in onze showroom in Cuijk, uitstekend te bereiken vanuit Boxmeer, Nijmegen en Wijchen.

Beste fietsen én beste service bij Hans Lemmens Tweewielers

De beste moederfiets is niet eenvoudig aan te wijzen. Maar u kunt bijvoorbeeld denken aan een elektrische fiets. Bij ons kunt u echt een goede vergelijking maken tussen diverse modellen en merken. Wij hebben fietsen van diverse fabrikanten zoals Gazelle, Trek, Sparta of Bulls. Wat een elektrische fiets tot misschien wel de beste moederfiets maakt, is de ongekende mogelijkheden die dit model biedt. Het opladen van de accu terwijl u bergaf rijdt, de actieradius, het gewicht en natuurlijk het gemak tijdens het fietsen. Ook al heeft u flink de wind tegen, u fietst alsof u de wind in de rug heeft. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de Sparta Amazone, een veilige en comfortabele fiets, met onder meer een tweebeenstandaard en stuuruitslagbegrenzer.

Behalve voor de beste moederfiets kunt u bij Hans Lemmens Tweewielers ook terecht voor racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en retro cruisers. Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw fiets zelf goed kunt onderhouden door het geven van gedegen informatie, maar wij kunnen in onze werkplaats in de buurt van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen uw fiets ook vakkundig onder handen nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Contactinformatie Hans Lemmens Tweewielers

Voor meer informatie over de plek waar u de beste moederfiets kunt kopen belt u naar 0485-312716. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk, in de buurt van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. U kunt bij Hans Lemmens nu ook online winkelen.


Bekijk ook eens de volgende pagina's:
BBB kleding | Stromer ST2 | Loekie jongensfiets Nijmegen | Fietsenwinkels Nijmegen | Eddy Merckx EMX | Cross hybride fietsen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Vrijblijvend advies of een afspraak maken, neem contact op!