• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Dé winkel voor een Gazelle in de regio Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar een Gazelle-fiets en woon je in de omgeving van Nijmegen? Breng dan een bezoek aan de grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Zowel bij jong als oud is het merk Gazelle al jaren heel populair. In onze uitgebreide showroom nabij Nijmegen kun je de verschillende modellen van Gazelle eens met eigen ogen komen bekijken, zoals de Ultimate, Orange, Chamonix of Grenoble. Ook heb je de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Een Gazelle koop je in onze winkel nabij Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, vlak bij Nijmegen, is dé winkel waar je terechtkunt voor een Gazelle-fiets. Gazelle is een absoluut topmerk met een uitgebreide collectie. Ook in ons assortiment vind je stevige Gazelle-fietsen in meerdere soorten en maten voor jouw fietstocht in regio Nijmegen. Zo schaf je bijvoorbeeld een Gazelle damesfiets met terugtraprem aan. Zoek je een specifiek model? Wij verkopen verschillende fietsmodellen van Gazelle, waaronder de Ultimate, Orange, Chamonix en Grenoble.

Gazelle Ultimate

Gazelle roept de Ultimate-lijn al jaren uit tot een van hun meest succesvolle – en terecht, want de fiets uit deze lijn heeft alles. De Gazelle Ultimate staat voornamelijk bekend om het sportieve, dynamische en innovatieve ontwerp en de comfortabele zit. Zowel de motor als de accu van deze e-bike is volledig geïntegreerd en de sterke, brede banden maken dat je overal en altijd soepel op de weg rijdt.

Gazelle Orange

Of je nu korte ritjes op een vlak wegdek rijdt of uren door heuvelachtig gebied rondom Nijmegen fietst: de Gazelle Orange is de fiets die jou een fantastische rit bezorgt, keer op keer. Kenmerkende eigenschappen van de Gazelle Orange zijn de eenvoudig te verwijderen accu, de brede en lage instap en de keuze uit vele kleuren. Het is niet voor niets dat de Orange dé trots is van Gazelle.

Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix gebruik je op elk moment van de dag: van een ritje voor een snelle boodschap tot een uitgestippelde toertocht. Oneffenheden in het wegdek kun je met de Gazelle Chamonix moeiteloos aan, want de voorvorkvering, brede banden en het fijne zadel zorgen dat je continu comfortabel rijdt. De Chamonix is dan ook een goede keuze in jouw zoektocht naar een Gazelle-fiets.

Gazelle Grenoble

Ontdek Nijmegen en omstreken op jouw nieuwe Gazelle Grenoble! De Gazelle Grenoble heeft een geluidloze Bosch-middenmotor, die jou in no time van A naar B vervoert. De accu is volledig geïntegreerd in het frame, waardoor de fiets ook een zeer fraai uiterlijk heeft. Het oog wil ook wat, nietwaar? Als je stijl, kwaliteit en kracht belangrijk vindt in een fiets, dan kies je voor de Grenoble van Gazelle.

Kom langs en bekijk ons uitgebreide aanbod

Als je nog twijfelt over welke fiets van Gazelle bij jou past, dan kun je uiteraard langskomen in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen. Hier kun je het uitgebreide aanbod zelf eens bekijken, van de Gazelle Ultimate tot de Grenoble. Natuurlijk kun je de verschillende modellen ook in onze webshop ontdekken. Wil je meer informatie? Je bereikt ons telefonisch via 0485 – 312 716. Onze medewerkers helpen je graag verder.