Dé winkel voor een Gazelle in de regio Nijmegen

Bent u op zoek naar een Gazelle fiets en woont u in de omgeving van Nijmegen? Kom dan een bezoek brengen aan de grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Zowel bij jong als bij oud is het merk Gazelle al jaren heel populair. In onze uitgebreide showroom in Cuijk kunt u de verschillende modellen eens met eigen ogen komen bekijken. Ook heeft u de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Een Gazelle haalt u in onze winkel nabij Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers is dé winkel waar u terecht kunt voor een Gazelle fiets indien u in de omgeving Nijmegen woont. Gazelle is een absoluut topmerk met een uitgebreide collectie. Ook in ons assortiment vindt u stevige Gazelle fietsen in meerdere soorten en maten voor uw fietstocht in regio Nijmegen. Zo schaft u bijvoorbeeld een Gazelle omafiets met terugtraprem aan. Ook hebben wij fietsen van andere merken, zoals een elektrische fiets van KOGA. Wat uw fietswensen ook zijn, ze komen uit bij Hans Lemmens Tweewielers.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs en bekijk ons uitgebreide aanbod

Twijfelt u nog over welke fiets van Gazelle bij u past? Dan kunt u uiteraard langskomen in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen. Hier kunt u het uitgebreide aanbod zelf eens bekijken. Natuurlijk kunt u ook de verschillende modellen in onze webshop bekijken. Wilt u meer informatie? U bereikt ons telefonisch via 0485 – 312 716. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom