Gazelle Nijmegen

Bent u op zoek naar een Gazelle fiets en woont u in de omgeving van Nijmegen, Wijchen of Boxmeer? Dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk aan het juiste adres. Zowel bij jong als bij oud is dit merk al jaren heel erg populair. In onze uitgebreide showroom in Cuijk kunt u de verschillende modellen eens met eigen ogen komen bekijken.

Dé winkel voor een Gazelle fiets in de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen

Hans Lemmens Tweewielers is dé winkel waar u terecht kunt voor een Gazelle fiets indien u in de omgeving Nijmegen, Boxmeer en Wijchen woont. Gazelle is een absoluut topmerk, met een uitgebreide collectie. Ook in ons assortiment vindt u stevige Gazelle fietsen in meerdere soorten en maten, die bij Hans Lemmens Tweewielers al verkochten aan klanten uit de regio Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Zo schaft u bijvoorbeeld een omafiets met laag en gebogen frame en met terugtraprem aan, of een elektrische fiets. Wat uw fietswensen ook zijn, ze komen uit bij Hans Lemmens Tweewielers.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk het uitgebreide aanbod zelf!

Twijfelt u nog over welke fiets van Gazelle die bij u past, dan kunt u langskomen in onze showroom in Cuijk, nabij Boxmeer, Nijmegen en Wijchen. Hier kunt u het uitgebreide aanbod zelf eens bekijken. Natuurlijk kunt u ook de verschillende modellen in de webshop bekijken. Wilt u meer informatie? U kunt Hans Lemmens Tweewielers telefonisch bereiken door te bellen naar 0485-312716. Wij helpen u graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom