Dé winkel voor een Gazelle in de regio Nijmegen

Ben je op zoek naar een Gazelle fiets en woon je in de omgeving van Nijmegen? Kom dan een bezoek brengen aan de grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Zowel bij jong als bij oud is het merk Gazelle al jaren heel populair. In onze uitgebreide showroom in Cuijk kun je de verschillende modellen eens met eigen ogen komen bekijken. Ook heb je de mogelijkheid om een proefrit te maken.

Een Gazelle koop je in onze winkel nabij Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers is dé winkel waar je terechtkunt voor een Gazelle fiets indien je in de omgeving Nijmegen woont. Gazelle is een absoluut topmerk met een uitgebreide collectie. Ook in ons assortiment vind je stevige Gazelle fietsen in meerdere soorten en maten voor jouw fietstocht in regio Nijmegen. Zo schaf je bijvoorbeeld een Gazelle damesfiets met terugtraprem aan. Ook hebben wij fietsen van andere merken, zoals een elektrische fiets van KOGA. Wat jouw fietswensen ook zijn, ze komen uit bij Hans Lemmens Tweewielers.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs en bekijk ons uitgebreide aanbod

Twijfel je nog over welke fiets van Gazelle bij jou past? Dan kun je uiteraard langskomen in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen. Hier kun je het uitgebreide aanbod zelf eens bekijken. Natuurlijk kun je ook de verschillende modellen in onze webshop bekijken. Wil je meer informatie? Je bereikt ons telefonisch via 0485 – 312 716. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom