Haal uw nieuwe Gazelle omafiets nabij Nijmegen

Voor een Gazelle omafiets in de omgeving van Nijmegen komt u naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Gazelle is al jaren populair bij alle leeftijdscategorieën, van jong tot oud. In onze grote showroom in Cuijk kunt u de verschillende modellen met eigen ogen komen bekijken en uittesten. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Kom voor een Gazelle omafiets naar onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers is dé winkel waar u terecht kunt voor een Gazelle omafiets in de omgeving Nijmegen. Gazelle is een van de bekendste topmerken, zeker ook in het aanbod aan omafietsen. Er bestaan verschillende soorten en maten van de Gazelle omafiets, die we bij Hans Lemmens Tweewielers al verkochten aan klanten uit de regio Nijmegen. Wat dacht u van een omafiets met laag en gebogen frame die ook nog eens een terugtraprem heeft? Naast een omafiets van Gazelle hebben wij nog veel meer fietsen in ons assortiment. Wilt u liever een elektrische fiets of een mamafiets aanschaffen? Die kunt u bij Hans Lemmens Tweewielers ook van het merk Gazelle aanschaffen.

Een 2de hands fiets kopen?

Bezoek onze showroom voor uw nieuwe fiets

Wanneer u niet zeker weet welke Gazelle omafiets het best bij u past, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Cuijk, nabij Nijmegen. Hier kunt u het uitgebreide aanbod zelf eens bekijken. Ook kunt u de verschillende modellen van Gazelle altijd in onze webshop bekijken. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met onze medewerkers. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716. Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte omafiets.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom