Gazelle omafiets Nijmegen

Bent u op zoek naar een Gazelle omafiets en woont u in de omgeving van Nijmegen, Wijchen of Boxmeer? Dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk aan het juiste adres. Zowel bij jong als bij oud is dit type fiets al jaren heel erg populair. In onze uitgebreide showroom in Cuijk kunt u de verschillende modellen eens met eigen ogen komen bekijken.

Dé winkel voor een Gazelle omafiets in de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen

Hans Lemmens Tweewielers is dé winkel waar u terecht kunt voor een Gazelle omafiets indien u in de omgeving Nijmegen, Boxmeer en Wijchen woont. Gazelle is een absoluut topmerk, zeker ook in het aanbod aan omafietsen. Er bestaan verschillende soorten en maten van de Gazelle omafiets, die we bij Hans Lemmens Tweewielers al verkochten aan klanten uit de regio Wijchen, Boxmeer en Nijmegen. Zo kunt u een omafiets met laag en gebogen frame en met terugtraprem verkrijgen. Wilt u liever een elektrische fiets aanschaffen? Die kunt u bij Hans Lemmens Tweewielers ook van het merk Gazelle aanschaffen.

Een 2de hands fiets kopen?

Bekijk het uitgebreide aanbod zelf!

Twijfelt u nog over de Gazelle omafiets die bij u past, dan kunt u langskomen in onze showroom in Cuijk, nabij Boxmeer, Nijmegen en Wijchen. Hier kunt u het uitgebreide aanbod zelf eens bekijken. Natuurlijk kunt u ook de verschillende modellen in de webshop bekijken. Wilt u meer informatie? U kunt Hans Lemmens Tweewielers telefonisch bereiken door te bellen naar 0485-312716. Wij helpen u graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom