Gebruikte fietsen in de buurt van Nijmegen

Bent u op zoek naar gebruikte fietsen van hoge kwaliteit in de regio Nijmegen? Kom dan eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers. Wij zijn gevestigd in Cuijk, nabij Nijmegen, waar u een ruim assortiment vindt met gebruikte fietsen. Als uw budget wat lager uitvalt, zijn deze fietsen een volwaardig alternatief.

De mooiste gebruikte fietsen uit de regio Nijmegen

Dat u kiest voor een tweedehands fiets, betekent niet dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. In ons assortiment vindt u enkel gebruikte fietsen van hoge kwaliteit, zodat u en uw kinderen veilig de weg op kunnen met onze producten. Daarom bieden wij u zelfs maar liefst drie tot zes maanden service en garantie aan op uw nieuwe, tweedehands fiets. Tevens staat onze winkel in Cuijk, nabij Nijmegen, vol met onderdelen waarmee wij gebruikte fietsen snel en vakkundig weer helemaal opknappen. Het grootste verschil tussen een normale en een tweedehands fiets? De prijs!

Een 2de hands fiets kopen?

Ervaar de uitstekende service in onze winkel

Bent u benieuwd welke tweedehands fietsen wij op dit moment verkopen? Kom eens langs bij onze showroom van ruim 1.850 m2 om een goed beeld te krijgen. Hier helpen onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste beslissing. Zij helpen u ook met het juist afstellen van uw fiets, zodat u er optimaal van geniet. Bel voor meer informatie naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom