Gebruikte fietsen Nijmegen

Bent u op zoek naar gebruikte fietsen van hoge kwaliteit in de regio Nijmegen? Kom dan eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers. Wij zijn gevestigd nabij Nijmegen, in Cuijk, waar u een ruim assortiment vindt met daarin een grote collectie gebruikte fietsen. Als uw budget wat lager uitvalt, zijn deze fietsen een volwaardig alternatief.

De mooiste gebruikte fietsen uit de regio Nijmegen

Dat u kiest voor een tweedehands fiets, betekent niet dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. In ons assortiment vindt u enkel gebruikte fietsen van hoge kwaliteit, zodat u en uw kinderen veilig de weg op kunnen met onze producten. Daarom bieden wij u zelfs maar liefst drie tot zes maanden service en garantie aan op uw nieuwe, tweedehands fiets. Tevens staat onze winkel in Cuijk, nabij Nijmegen, vol met onderdelen waarmee wij gebruikte fietsen snel en vakkundig weer helemaal opknappen. Het grootste verschil tussen een normale en een tweedehands fiets? De prijs! 

Een 2de hands fiets kopen?

Bezoek onze uitgebreide showroom

Bent u benieuwd welke tweedehands fietsen wij op dit moment verkopen? Kom eens langs bij onze showroom van ruim 1850m2 om een goed beeld te krijgen. Hier helpen onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste beslissing. Bel voor meer informatie naar 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom