• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Authentieke herenfietsen kopen nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wil je graag een authentieke en stevige herenfiets in de buurt van Nijmegen kopen? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we een ruim aanbod van de mooiste herenfietsen voor aantrekkelijke prijzen. Wil je de herenfiets zelf testen op de voor jou belangrijke eigenschappen? Dan ben je welkom in onze ruim opgezette showroom in Cuijk. Hier krijg je van ons persoonlijk advies over de verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Hoe ga je de fiets gebruiken en ben je een frequent gebruiker? Wij laten jou de mogelijkheden zien op basis van jouw wensen en behoeften.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De beste plek voor een authentieke herenfiets nabij Nijmegen

Een herenfiets moet een bepaalde klasse uitstralen. Niet voor niks is deze fiets in de loop der jaren maar weinig onderhevig geweest aan uiterlijke veranderingen. Bij Hans Lemmens Tweewielers verkopen we herenfietsen van grote merken als Altec, BSP, Avalon en Popal. Eveneens ontvang je verdere informatie over het frame, de wielmaten en zullen wij jouw wensen met betrekking tot een fietsmeting direct uitvoeren. Door middel van onze persoonlijke service vind je gegarandeerd de gewenste herenfiets in de buurt van Nijmegen voor een mooie prijs. Natuurlijk kun je in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen ook andere fietsen kopen, zoals een damesfiets.

Bezoek onze showroom voor jouw nieuwe fiets

Alle functionele eisen van de herenfiets zijn binnen het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers aanwezig. Kies je voor de authentieke terugtraprem of heb je liever moderne velgremmen? Je kiest uit een ruim assortiment met diverse modellen. Koop je een herenfiets voor in de omgeving van Nijmegen? Dan krijg je de service die je van ons mag verwachten. Ook voor onderhoud en reparatie staan wij voor jou klaar. Voor vragen of meer informatie zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0485 – 312 716.