Authentieke herenfietsen

Wilt u graag een authentieke en stevige herenfiets in de buurt van Nijmegen kopen? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we een ruim aanbod van de mooiste herenfietsen voor aantrekkelijke prijzen. Wilt u de herenfiets zelf testen op de voor u belangrijke eigenschappen? Dan bent u welkom in onze ruim opgezette showroom in Cuijk. Hier krijgt u van ons persoonlijk advies over de verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Hoe gaat u de fiets gebruiken en bent u een frequent gebruiker? Wij laten u de mogelijkheden zien op basis van uw wensen en behoeften.

De beste plek voor een authentieke herenfiets nabij Nijmegen

Een herenfiets moet een bepaalde klasse uitstralen. Niet voor niks is deze fiets in de loop der jaren maar weinig onderhevig geweest aan uiterlijke veranderingen. Bij Hans Lemmens Tweewielers verkopen we herenfietsen van grote merken als Altec, BSP, Avalon en Popal. Eveneens ontvangt u verdere informatie over het frame, de wielmaten en zullen wij uw wensen met betrekking tot een fietsmeting direct uitvoeren. Door middel van onze persoonlijke service vindt u gegarandeerd de gewenste herenfiets in de buurt van Nijmegen voor een mooie prijs. Natuurlijk kunt u in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen ook andere fietsen kopen, zoals een damesfiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Bezoek onze showroom voor uw nieuwe fiets

Alle functionele eisen van de herenfiets zijn binnen het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers aanwezig. Kiest u voor de authentieke terugtraprem of heeft u liever moderne velgremmen? U kiest uit een ruim assortiment met diverse modellen. Koopt u een herenfiets voor in de omgeving van Nijmegen? Dan krijgt u de service die u van ons mag verwachten. Ook voor onderhoud en reparatie staan wij voor u klaar. Voor vragen of meer informatie zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom