Herenfiets Nijmegen

Wilt u graag een authentieke en stevige herenfiets in Nijmegen kopen? Dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers op de juiste plek. Wij hebben een ruim aanbod van de mooiste herenfietsen voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u de herenfiets zelf testen op alle belangrijke eigenschappen? Dan bent u welkom in onze ruim opgezette showroom in Cuijk. Hier krijgt u van ons een persoonlijk advies over de opties waaruit u kunt kiezen. Hoe gaat u de fiets gebruiken en bent u een frequent gebruiker? Wij laten u de beste mogelijkheden zien.

De beste plek voor een authentieke herenfiets in Nijmegen

De herenfiets moet een bepaalde klasse uitstralen. Niet voor niks is deze fiets in de loop der jaren maar weinig onderhevig geweest aan uiterlijke verandering. Bij Hans Lemmens verkopen we grote merken als Altec, BSP, Avalon en Popal. Eveneens ontvangt u verdere informatie over het frame, de wielmaten en zullen wij uw wensen met betrekking tot een fietsmeting direct uitvoeren. Door middel van persoonlijke service vindt u de gewenste herenfiets voor een fraaie prijs.

Alles waar de herenfiets aan moet voldoen, ook in de regio Nijmegen
Alle functionele eisen van de herenfiets zijn binnen het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers aanwezig. Kiest u voor de authentieke terugtraprem, of toch voor de moderne velgremmen? Daarnaast kunt u kiezen uit diverse modellen. Koopt u een herenfiets voor in de omgeving van Nijmegen? Dan krijgt u de service die u mag verwachten. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Wilt u de herenfiets zelf testen? Kom dan langs in de showroom bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Een 2de hands fiets kopen?%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom