• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Hybride fietsen aanschaffen nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Hybride fietsen vind je in de regio Nijmegen bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Dankzij deze topproducten is het laten staan van je auto heel eenvoudig en nog leuk ook! Bij Hans Lemmens Tweewielers kunnen wij jou als geen ander inlichten over de vele mogelijkheden die er zijn op fietsgebied.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Diverse hybride fietsen bij de specialist in de omgeving van Nijmegen

Kom eens een kijkje nemen naar de hybride fietsen van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, niet ver van Nijmegen. In onze showroom vind je diverse hybride fietsen tegen zeer voordelige prijzen. Zo hebben wij onder andere een hybride van het merk KOGA. Bovendien beschik je na aankoop over een zeer lichte, comfortabele fiets, die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra sportiviteit. Onze hybride fietsen hebben 24 of zelfs 30 versnellingen, waarmee je op elk terrein jouw eigen tempo bepaalt. Bovendien zijn deze hybride fietsen eenvoudig te vervoeren op een fietsendrager vanwege het lichte gewicht.

Ervaar onze uitstekende service

Je kunt onze hybride fietsen zowel online bestellen als in onze showroom nabij Nijmegen. Bovendien geven wij je aan de Gildekamp 17 in Cuijk deskundig advies en helpen we je bij het maken van de juiste keuze uit ons aanbod fietsen. Wij bieden jou bij aankoop een gratis servicebeurt aan en je hebt de mogelijkheid om altijd gebruik maken van onze gratis ophaalservice in de regio als jouw fiets gerepareerd moet worden. Door telefonisch contact op te nemen via 0485 – 312 716 krijg je meer informatie over de hybride fietsen uit ons assortiment. Wij staan je graag te woord.