Hybridefietsen Nijmegen

Hybridefietsen vindt u in de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer bij Hans Lemmens Tweewielers. Dankzij deze topproducten is het laten staan van de auto heel gemakkelijk en nog leuk ook! Bij Hans Lemmens Tweewielers kunnen wij u als geen ander inlichten over de vele mogelijkheden die er zijn op fietsgebied.

Diverse hybridefietsen bij de specialist in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen

Kom eens een kijkje nemen naar de hybridefietsen van Hans Lemmens in Cuijk, niet ver van Boxmeer, Wijchen en Nijmegen. In onze showroom vindt u diverse hybridefietsen tegen zeer klantvriendelijke prijzen. Bovendien beschikt u na aankoop over een zeer lichte, comfortabele fiets, die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra sportiviteit. Onze hybridefietsen hebben 24 of zelfs dertig versnellingen, waarmee u op elk terrein uw eigen tempo kunt bepalen. Bovendien zijn deze hybridefietsen gemakkelijk te vervoeren op een fietsendrager vanwege het lichte gewicht.

Een 2de hands fiets kopen?

U kunt deze fietsen zowel online als in onze showroom kopen. Bovendien kunnen wij u in Cuijk aan de Gildekamp 17, goed bereikbaar vanaf Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, goed adviseren en u helpen de juiste keuze te maken uit ons aanbod hybridefietsen. Daarnaast kunnen wij uw hybridefietsen goed onderhouden. Wij bieden u bij aankoop een gratis servicebeurt aan en u kunt tevens altijd gebruik maken van onze gratis ophaalservice in de regio als uw fiets gerepareerd moet worden.

Meer informatie over de fiets die bij u past

Door te bellen naar het telefoonnummer 0485-312716 kunt u meer informatie krijgen over de hybridefietsen die in het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers te vinden zijn. Wij staan u graag te woord. Bekijk ook ons online aanbod.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom