Hybride fietsen

Hybride fietsen vindt u in de regio Nijmegen bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Dankzij deze topproducten is het laten staan van uw auto heel eenvoudig en nog leuk ook! Bij Hans Lemmens Tweewielers kunnen wij u als geen ander inlichten over de vele mogelijkheden die er zijn op fietsgebied.

Diverse hybride fietsen bij de specialist in de omgeving van Nijmegen

Kom eens een kijkje nemen naar de hybride fietsen van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, niet ver van Nijmegen. In onze showroom vindt u diverse hybride fietsen tegen zeer voordelige prijzen. Zo hebben wij onder andere een hybride van het merk KOGA. Bovendien beschikt u na aankoop over een zeer lichte, comfortabele fiets, die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een beetje extra sportiviteit. Onze hybride fietsen hebben 24 of zelfs 30 versnellingen, waarmee u op elk terrein uw eigen tempo bepaalt. Bovendien zijn deze hybride fietsen eenvoudig te vervoeren op een fietsendrager vanwege het lichte gewicht.

Een 2de hands fiets kopen?

Ervaar onze uitstekende service

U kunt onze hybride fietsen zowel online bestellen als in onze showroom nabij Nijmegen. Bovendien geven wij u aan de Gildekamp 17 in Cuijk deskundig advies en u helpen we u bij het maken van de juiste keuze uit ons aanbod fietsen. Wij bieden u bij aankoop een gratis servicebeurt aan en u heeft de mogelijkheid om altijd gebruik maken van onze gratis ophaalservice in de regio als uw fiets gerepareerd moet worden. Door telefonisch contact op te nemen via 0485 – 312 716 krijgt u meer informatie over de hybride fietsen uit ons assortiment. Wij staan u graag te woord. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom