Kalkhoff Endeavour en andere modellen

​Echte alleskunners, dat zijn de e-bikes van Kalkhoff uit de Endeavour-serie. Denk aan de Kalkhoff Move. Deze elegante fietsen bieden je veel comfort tijdens de ritten naar je werk, maar zijn ook uitermate geschikt voor lange fietstochten op mooie zomerdagen. Er valt nog veel meer goeds over deze elektrische fietsen te vertellen. Daarom kom je naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk!

Waarom kies je voor de Kalkhoff Endeavour?

Als je een e-bike wilt kopen, is een fiets van Kalkhoff uit de Endeavour-serie een uitstekende keuze. Je bent er bij deze fietsen namelijk zeker van dat je jarenlang veilig op pad kunt met je fiets. Alle onderdelen die Kalkhoff gebruikt voor de fietsen, of dit nu het type Endeavour Move of Image betreft, worden uitvoerig getest in hun eigen testlab. Hierdoor verzekeren ze je dat je een fiets koopt met alleen de beste onderdelen.

Een 2de hands fiets kopen?

Is de Kalkhoff Image een betere keuze voor jou?

Hoewel Endeavour een geweldige serie is van Kalkhoff, kan het ook zijn dat dit toch niet dé fiets voor jou is. Waar bijvoorbeeld de Endeavour Move uitermate geschikt is voor lange tochten, is de Kalkhoff Image meer een stadsfiets. De Kalkhoff Image is dan ook perfect wanneer je dagelijks woon-werkverkeer wilt vergemakkelijken. Echter, of je nu voor de Endeavour Move of Image kiest: met de fietsen van Kalkhoff ben je altijd verzekerd van een vervoersmiddel waar je nooit meer zonder wilt!

Ontdek alle modellen in de showroom

Ben je benieuwd of de Kalkhoff Endeavour Move of juist de Image wat voor jou is? Kom dan naar onze showroom in Cuijk. We vertellen je graag alles over de verschillende modellen, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Natuurlijk is deze keuze niet beperkt tot de Kalkhoff Move of Image, want je hebt ook keuze uit bijvoorbeeld de CUBE Access of de Klever X Speed Original. Wil je jouw nieuwe fiets graag online bestellen, maar wens je eerst advies? Bel dan naar 0485 – 312 716 en we zijn je van dienst!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom