• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Kalkhoff Image

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wil jij een proefrit maken op een Kalkhoff Image-fiets? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is dat mogelijk! Met een fiets uit deze serie rijd je comfortabel naar je werk en geniet je in het weekend van uitgebreide fietstochten. Ons enthousiaste team vertelt je graag meer over deze rijwielen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Cannondale 700 M Topstone 3 LG Graphite

Niet op voorraad
€ 1 399 € 1 099,- (incl. BTW, per stuk)

Ontdek de comfortabele Kalkhoff Image fietsen

De Kalkhoff Image is een ideale elektrische fiets, die in verschillende uitvoeringen beschikbaar is. Zo kun je kiezen voor een lage instap, wanneer je moete hebt met opstappen. Al deze fietsen zijn voorzien van een krachtig remsysteem. Naast de uiterst comfortabele Kalkhoff Image bieden wij nog meer modellen van dit topmerk aan. Zo kun je ook bij ons terecht, wanneer je op zoek bent naar een tweewieler uit de serie Kalkhoff Endeavour. Ook deze fiets is ontzettend veelzijdig. Ben je benieuwd naar de Kalkhoff Image Move met elektrische ondersteuning? Ook dan helpen wij je graag verder.

Breng een bezoek aan onze fietsenwinkel

Wil je meer informatie ontvangen over de Kalkhoff Image, of over een van de andere elektrische fietsen in ons uitgebreide assortiment? Dan loop je gerust eens binnen in onze fietsenzaak in Cuijk. Wij staan voor je klaar om je alles te vertellen over de tweewielers in ons aanbod. Bij vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 0485 - 312 716