• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Kalkhoff Move

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Met een fiets van Kalkhoff uit de serie Move, ben je verzekerd van topkwaliteit. De comfortabele fietsen van dit merk zijn uitstekend voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar zeker ook geschikt voor heerlijke fietstochten in je vrije tijd. Ontdek de verschillende modellen die beschikbaar zijn bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Cortina Common Family 46 cm, Mystery Grey Matt, Shimano Nexus 7

€ 1 099 € 949,- (incl. BTW, per stuk)

Ga je voor een hybride of voor een elektrische Kalkhoff Move?

In de serie Move van Kalkhoff vind je zowel uiterst comfortabele hybride alsook elektrische tweewielers. Dus of je nu graag zelf volledige inspanning levert tijdens het fietsen, of toch liever wat ondersteuning krijgt: er is altijd een Kalkhoff fiets van de uitvoering Move die bij jou past. Wanneer je benieuwd bent naar de andere fietsen van dit Duitse merk, bijvoorbeeld de Kalkhoff Endeavour-fietsen, kun je bij ons terecht. Ook als je meer over de Kalkhoff Image-fietsen wilt weten, staan wij je graag te woord.

Bezoek onze showroom om een testrit te maken

Weet jij al zeker of je voor een hybride fiets, of toch liever voor een elektrische fiets wilt gaan? Misschien wil je een testrit maken op een fiets van Kalkhoff uit de serie Move? Dat kan! Bezoek onze fietsenwinkel en ontdek hoe comfortabel de tweewielers van dit merk zijn. Bij vragen of voor het maken van een afspraak bel je naar 0485 - 312 716.