Klever X Speed Original, Speed Pure en Speed Pinion

Als je een hoogwaardige speed pedelec zoekt, dan is de Klever X Speed Original, Speed Pure of Speed Pinion écht wat voor jou. Deze fietsen zijn ontworpen voor de personen die door weer en wind de fiets pakken. Niets houdt je dan ook tegen wanneer je jezelf verplaatst op een van deze hoogwaardige speed e-bikes, die je bij ons in Cuijk vindt!

De Klever x Speed Original

De Speed Original is het instapmodel van de X-serie van Klever. Deze speed pedelec behaalt een snelheid van maximaal 45 kilometer per uur, geeft extra comfort door de voorvering en beschikt over een high-power motor. Dit exemplaar is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waardoor je de actieradius van de Klever x Speed Original eenvoudig laat aansluiten op je wensen.

Een 2de hands fiets kopen?

De Klever x Speed Pure

De Klever X Speed Pure beschikt over nét wat andere specificaties dan het instapmodel. De high-power motor waardoor je 45 kilometer per uur behaalt, is natuurlijk ook ingebouwd in de Klever X Speed Pure. Wat anders is? De stijve voorvork waardoor je een andere en – volgens sommigen – betere wegligging ervaart.

De Klever x Speed Pinion

In vergelijking met de Speed Original en de Speed Pure, is de Speed Pinion van Klever een geavanceerder model. Wederom haalt deze speed pedelec de snelheid van 45 kilometer per uur door de krachtige motor, maar er is nog meer! Zo is de Klever X Speed Pinion onderhoudsarm door de riem en versnellingsbak. Bovendien is de veiligheid en het comfortgehalte meer meegenomen in het ontwerp van deze speed e-bike.

Voor welk model ga jij? Maak je keuze

Ga jij voor de Klever X Speed Original, de Speed Pure of de Speed Pinion? Maak je keuze bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk of bestel je nieuwe fiets direct online. Je rijdt dan binnenkort rond op een echte design-speed pedelec. Overweeg je nog andere elektrische fietsen? Ontdek dan ook zeker de Klever X Alpha 45! Heb je vragen of wens je meer informatie? Bel dan naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom