KOGA E-Nova

​Als je een elektrische fiets zoekt die aan al je wensen voldoet, dan is de KOGA E-Nova, ook wel E-Nova EVO genaamd, dé fiets voor jou. De fiets heeft een elegant uiterlijk, beschikt over een hoog comfortgehalte en is uitgerust met een krachtige motor. Veel meer valt er niet te wensen voor je nieuwe elektrische fiets, denken we bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Ga comfortabel op pad met de KOGA E-Nova

Als je lange afstanden aflegt, is een elektrische fiets natuurlijk onmisbaar. Je wilt dan echter wel een exemplaar aanschaffen met een hoog comfortgehalte. Daarom kies je voor de KOGA E-Nova EVO. Niet alleen het frame zorgt voor een aangename fietspositie, de KOGA E-Nova beschikt ook nog eens over een brede en lage instap. Zo stap je moeiteloos op je fiets en er weer vanaf! Comfort is natuurlijk niet de enige belangrijke factor. Ook de motor van een elektrische fiets is belangrijk. Hierover maak je je geen zorgen bij de KOGA E-Nova EVO. Alle exemplaren zijn uitgerust met een krachtige Bosch-motor. Hierin heb je keuze uit drie capaciteiten, zodat je de actieradius volledig  laat aansluiten op jouw voorkeuren.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs voor een proefrit

Ben je benieuwd of de KOGA E-Nova jou het fietsplezier geeft waarnaar je zoekt? Kom dan langs in de showroom in Cuijk en maak een proefrit op de KOGA E-Nova EVO. Je ervaart dan direct of deze fiets wat voor jou is. Blijkt dit niet zo te zijn? Dan is er volop andere keuze, zoals de Kalkhoff Endeavour of de Klever X Speed Original. We helpen je graag aan de juiste fiets, ook als je belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom