• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

KOGA elektrische fietsen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

KOGA elektrische fietsen schaf je tegen een scherpe prijs aan bij Hans Lemmens Tweewielers; dé specialist in jouw zoektocht naar een e-bike. De fietsen van KOGA zijn zowel via de webshop als showroom in Cuijk te bestellen. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van een geschikte e-bike van dit merk. Door ons ruime assortiment aan fietsen van KOGA, zit er altijd wel een geschikt vervoersmiddel voor je tussen. Ga jij ook voor een e-bike van KOGA waarmee je snel op je gewenste bestemming aankomt? Ontdek ons aanbod nu!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Wij bieden een divers aanbod aan KOGA (elektrische) fietsen aan

Hans Lemmens Tweewielers is al jaren een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Bij ons vind je de grootste collectie e-bikes in de regio! De elektrische fietsen van KOGA zijn in onze winkel verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen, maten en kleuren. Onder meer de E-Active, E-Special, E-Xtension en E-Nova zijn bij ons te koop tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een e-bike van het merk KOGA heeft een erg sportief design en is speciaal gemaakt voor de sportieveling die nét dat extra zetje in de rug nodig heeft. Je kunt bij ons echter niet alleen een e-bike van het merk KOGA kopen. Ook reguliere fietsen zonder accu, waaronder racefietsen van KOGA, vind je in ons aanbod.

Test jouw nieuwe (e-)bike van KOGA zelf in de showroom

Wil je jouw KOGA e-bike of reguliere fiets liever niet in de webshop, maar in onze showroom in Cuijk aanschaffen? Dat begrijpen wij als KOGA Signature dealer als geen ander. In onze showroom kun je namelijk ons complete aanbod aan KOGA-accessoires en -fietsen zelf bekijken en testen tijdens een proefrit. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over welke fiets bij jou past. Wij geven je echter ook graag telefonisch advies als je belt naar 0485 – 312 716. Zo weet je zeker dat je voor de juiste fiets gaat!