Koga elektrische fietsen

KOGA elektrische fietsen schaf je tegen een scherpe prijs aan bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. De fietsen van KOGA zijn zowel via de webshop als de showroom te bestellen. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van een geschikte e-bike van het merk KOGA. Door ons ruime assortiment aan fietsen van KOGA, zit er altijd wel een geschikt vervoersmiddel voor je tussen. Ga jij ook voor een e-bike van KOGA waarmee je snel op je gewenste bestemming aankomt? Ontdek ons aanbod nu!

Wij bieden een divers aanbod aan KOGA (elektrische) fietsen aan

Hans Lemmens Tweewielers is al jaren een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Bij ons vind je de grootste collectie elektrische fietsen in regio Nijmegen! De KOGA elektrische fietsen zijn in onze winkel verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen, maten en kleuren. Onder meer de E-Active, E-Special en E-Xtension zijn bij ons te koop tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een e-bike van het merk KOGA heeft een erg sportief design en is speciaal gemaakt voor de sportieveling die net dat extra zetje in de rug nodig heeft. Je kunt bij ons echter niet alleen een e-bike van het merk KOGA kopen. Wij verkopen namelijk ook reguliere fietsen zonder accu, waaronder racefietsen van KOGA.

Een 2de hands fiets kopen?

Test jouw nieuwe fiets zelf in de showroom

Wil je jouw KOGA e-bike of reguliere fiets liever niet in de webshop, maar juist in onze showroom in Cuijk aanschaffen? Dat begrijpen wij als KOGA Signature dealer als geen ander. In onze showroom kun je namelijk ons complete aanbod aan KOGA accessoires en fietsen zelf bekijken en testen tijdens een proefrit. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over welke fiets bij jou past. Wij geven je echter ook graag telefonisch advies als je belt naar 0485 – 312 716. Zo weet je zeker dat je voor de juiste fiets gaat!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom