Koga elektrische fietsen

Koga elektrische fietsen schaft u tegen een scherpe prijs aan bij Hans Lemmens Tweewielers. Bestel direct uw tweewieler online of breng een bezoek aan onze showroom in Cuijk, in de buurt van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen!

Een rijk aanbod Koga elektrische fietsen

Hans Lemmens Tweewielers is al jaren een specialist op het gebied van elektrische fietsen. Bij ons vindt u de grootste collectie elektrische fietsen van Nijmegen, Boxmeer, Wijchen en verder. Ook Koga elektrische fietsen zijn bij ons in een groot aantal soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Onder meer de E-Active, E-Special en E-Xtension zijn bij ons te koop tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Elk model is gemakkelijk en vlot te bestellen in onze webshop. Binnen een aantal simpele stapjes selecteert, bestelt en betaalt u de fiets. Vervolgens leveren wij de elektrische fiets binnen enkele dagen bij u thuis.

Een 2de hands fiets kopen?

Test uw nieuwe fiets zelf in de showroom

Koopt u een nieuwe fiets liever in de winkel? Kom dan langs in onze zeer ruime showroom in Cuijk, goed bereikbaar vanuit Wijchen, Boxmeer en Nijmegen! Hier kunt u ons complete aanbod aan Koga elektrische fietsen zelf bekijken en testen tijdens een proefrit. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren over welke fiets bij u past. Wij geven u echter ook graag advies per telefoon, via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom