• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Koop een KOGA hybride en ontdek het mooie Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wil je graag een KOGA hybride aanschaffen in de regio van Nijmegen? Bij Hans Lemmens Tweewielers vind je deze fietsen tegen scherpe prijzen. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop of brengt een bezoek aan onze showroom in Cuijk. Als fietsspecialist hebben we vele soorten sportieve fietsen in ons assortiment. Of je nu online een bestelling plaatst of jouw nieuwe fiets in onze winkel koopt, wij bieden altijd een uitstekende service.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Kom een KOGA hybride kopen in onze winkel nabij Nijmegen

De KOGA hybride is de ideale fiets waarmee je korte en lange afstanden in en rondom Nijmegen comfortabel aflegt. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de auto te laten staan. De KOGA hybride is een lichtgewicht fiets die geruisloos en uiterst veelzijdig is. Zo is hij eenvoudig aan te passen aan jouw zithouding. Daarnaast is deze fiets ook zeer onderhoudsvriendelijk. Als KOGA Signature dealer hebben we vele hybride fietsen van dit merk, opgesteld in onze showroom te Cuijk, onder de rook van Nijmegen. Hier vind je ook diverse accessoires van KOGA om zo voorbereid mogelijk de weg op te gaan.

Bestel online of bezoek onze showroom

In ons assortiment vind je veel verschillende KOGA fietsen. Je hebt de mogelijkheid om eenvoudig en snel online een bestelling te plaatsen. Wanneer je het fijn vindt om eerst een testrit te maken met jouw nieuwe KOGA hybride, ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom, nabij Nijmegen. Heb je nog vragen over deze hybride fietsen of het merk KOGA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0485 – 312 716.