Koga hybride Nijmegen

Wilt u graag een Koga hybride fiets aanschaffen in de regio Nijmegen, Wijchen of Boxmeer? Bij Hans Lemmens Tweewielers vindt u deze fietsen voor scherpe prijzen. Als fietsspecialist hebben wij vele sportieve fietsen in ons assortiment. Deze kwaliteitsfietsen kunt u bij ons ook online bestellen. Wij hebben vele soorten fietsen voor elk type fietser in ons assortiment en in onze ruime showroom. Wij bieden een uitstekende service, ongeacht of u online een bestelling plaatst of dat u in onze zaak een fiets komt kopen.

Een Koga hybride kopen in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen

De Koga hybride is een comfortabele fiets waarmee u korte en lange afstanden comfortabel kunt afleggen. Dit maakt het voor u ook gemakkelijker om eens de auto te laten staan, dit is nog eens gezond ook! De Koga hybride is de lichtgewicht fiets die geruisloos en uiterst veelzijdig is. Hij is eenvoudig aan te passen aan uw zithouding bijvoorbeeld. Daarnaast is deze fiets ook zeer onderhoudsvriendelijk. Wij hebben vele fietsen van het merk Koga, opgesteld in onze showroom te Cuijk, niet ver rijden van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen.

Een 2de hands fiets kopen?

Online een bestelling plaatsen of in onze showroom bestellen

Bij Hans Lemmens Tweewielers heeft u de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. U kunt uw Koga hybride uiteraard ook in onze showroom, nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, komen kopen. In ons online assortiment vindt u ook vele Koga hybride fietsen. Heeft u nog vragen over deze of andere fietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom