Koga online

Bij Hans Lemmens Tweewielers, in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, treft u echte kwaliteitsfietsen van bekende merken als Koga en Trek en kunt u uw bestelling zelfs online doen. Al onze fietsen zijn van toonaangevende merken.

Koga fiets of accessoires online kopen? Bij Hans Lemmens Tweewielers kan het!

In de ruime showroom van Hans Lemmens Tweewielers, in de omgeving van Wijchen, Boxmeer en Nijmegen, treft u een ruim opgezette en sfeervolle Koga Inline Store, met vele soorten fietsen voor iedere soort fietser. Het fijne van Hans Lemmens Tweewielers is dat u de fietsen ook online kunt bekijken en bestellen. Zo hoeft u niet per se langs te komen in onze showroom. De mogelijkheid om een testritje te komen maken op onze demodellen in de showroom is er echter wel. Komt u dus gerust eens langs om te kijken naar de fietsen van bekende merken als Koga, Trek, Gazelle en Giant. Helemaal hip zijn ook onze elektrische fietsen. Of u nu besluit online een bestelling te plaatsen of om naar onze winkel in Cuijk (omgeving Wijchen, Nijmegen en Boxmeer) te komen: u bent altijd verzekerd van een juiste service. Dat is waar Hans Lemmens Tweewielers voor staat.

Een 2de hands fiets kopen?

Fietsen van diverse gerenommeerde merken

Bent u ook benieuwd naar onze fietsen van bekende merken als Koga, Trek en andere gerenommeerde merken? Bekijkt u onze collectie dan online of kom eens langs in onze showroom in Cuijk. Voor antwoord op uw vragen of voor overige informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0485-312716. Wij heten u graag van harte welkom bij Hans Lemmens Tweewielers.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom