Koga racefiets kopen

Een kwalitatief goede KOGA racefiets kopen doet u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. In ons ruime aanbod vindt u een groot aantal racefietsen van dit merk voor een verrassend lage prijs. Bestel de gewenste fiets meteen in onze webwinkel of breng een bezoek aan onze showroom! Onze medewerkers staan graag voor u klaar met deskundig advies.

Een KOGA racefiets voor een voordelige prijs kopen

Als KOGA Signature dealer hebben wij een complete en sfeervolle KOGA Inline Store ingericht. Hier vindt u zowel racefietsen voor dames als heren en verschillende mooie accessoires. De racefietsen van dit toonaangevende merk zijn voorzien van een aluminium of carbon frame. In elke categorie vindt u een groot aantal fietsen met verschillende afmetingen, kleuren en prijzen. Door het grote aanbod weet u zeker dat er gegarandeerd een fiets voor u tussen zit. Voor het kopen van een KOGA racefiets kunt u naar onze showroom komen, maar u kunt deze ook online bestellen. Wanneer u de gewenste fiets heeft gevonden, bestelt u hem direct in onze webshop. Na het afronden van de betaling leveren wij de KOGA racefiets binnen korte tijd bij u af.

Een 2de hands fiets kopen?

Ontvang deskundig advies op maat

Wij begrijpen dat het kopen van een geschikte KOGA racefiets niet altijd even eenvoudig is. Bij het kopen van uw nieuwe fiets kunt u kiezen uit verschillende opties. U wilt natuurlijk verzekerd zijn van een fiets die voldoet aan uw wensen én die perfect op maat is. Wij geven u daarom graag deskundig advies op maat! Bel hiervoor naar 0485 – 312 716 of bezoek onze winkel in Cuijk. Hier vindt u ons gehele aanbod aan racefietsen en kunt u tevens een proefrit maken. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom