Koga racefiets kopen

Een kwalitatief goede KOGA racefiets kopen doe je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. In ons ruime aanbod vind je een groot aantal racefietsen van dit merk voor een verrassend lage prijs. Bestel de gewenste fiets meteen in onze webwinkel of breng een bezoek aan onze showroom! Onze medewerkers staan graag voor jou klaar met deskundig advies.

Een KOGA racefiets voor een voordelige prijs kopen

Als KOGA Signature dealer hebben wij een complete en sfeervolle KOGA Inline Store ingericht. Hier vind je zowel racefietsen voor dames als heren en verschillende mooie accessoires. De racefietsen van dit toonaangevende merk zijn voorzien van een aluminium of carbon frame. In elke categorie vind je een groot aantal fietsen met verschillende afmetingen, kleuren en prijzen. Door het grote aanbod weet je zeker dat er gegarandeerd een fiets voor jou tussen zit. Voor het kopen van een KOGA racefiets kun je naar onze showroom komen, maar je kunt deze ook online bestellen. Wanneer je de gewenste fiets hebt gevonden, bestel je hem direct in onze webshop. Na het afronden van de betaling, leveren wij de KOGA racefiets binnen korte tijd bij jou af.

Een 2de hands fiets kopen?

Ontvang deskundig advies op maat

Wij begrijpen dat een geschikte KOGA racefiets kopen niet altijd even eenvoudig is. Als je een  nieuwe fiets gaat kopen, kun je kiezen uit verschillende opties. Je wilt natuurlijk verzekerd zijn van een fiets die voldoet aan jouw wensen én die perfect op maat is. Wij geven jou daarom graag deskundig advies op maat! Bel hiervoor naar 0485 – 312 716 of bezoek onze winkel in Cuijk. Hier vind je ons gehele aanbod aan racefietsen en kun je tevens een proefrit maken.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom