Koga Signature dealer

Voor een complete KOGA Inline Store ga je naar dé KOGA Signature dealer in Cuijk: Hans Lemmens Tweewielers. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop, reparatie en het onderhoud van KOGA fietsen voor jong en oud. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en kunnen je te allen tijde voorzien van deskundig advies.

De KOGA Signature dealer met producten van hoogwaardige kwaliteit

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is de KOGA Signature dealer waar kwaliteit van de producten en een goede service voorop staan. Als je bij ons een KOGA fiets koopt, ben je verzekerd van een fiets van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij jou uitstekende service en garantie. Als KOGA Signature dealer hebben wij een complete en sfeervolle KOGA Inline Store ingericht met een ruim aanbod fietsen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo bieden we onder andere de volgende fietsen aan:

Zo vind je altijd wel een fiets die bij jou past. Ook koop je hier diverse fietsaccessoires van dit goede fietsmerk.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel eenvoudig online of in onze showroom

Wil je graag meer informatie over onze fietsen of over ons als KOGA Signature dealer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0485 – 312 716. Je kunt onze producten eenvoudig en snel online bestellen of je kunt ze in onze showroom kopen. Wij helpen je graag verder!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom