Koga Signature dealer

Hans Lemmens Tweewielers, in de omgeving van Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, vindt u een complete Koga Inline Store van ons als Koga Signature dealer. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop, de reparatie en het onderhoud van fietsen voor jong en oud. Wij verkopen ook diverse fietsaccessoires. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en kunnen u altijd voorzien van deskundig advies.

Hoogwaardige producten van goede kwaliteit bij de Koga Signature dealer

Hans Lemmens Tweewielers (regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer) is de Koga Signature dealer waar kwaliteit voorop staat. Als u bij ons een fiets koopt, bent u verzekerd van hoogwaardige producten van goede kwaliteit. Daarnaast hebben wij een uitstekende service en garantie. U vindt bij ons diverse soorten fietsen van het merk Koga. Als Koga Signature dealer hebben wij een complete en sfeervolle Koga Inline Store ingericht. Wij hebben Koga fietsen in verschillende maten en soorten. Zo vindt u altijd wel een fiets die bij u past.

Een 2de hands fiets kopen?

Eenvoudig online bestellen of kopen in de showroom

Wilt u graag meer informatie over onze fietsen of over ons als Koga Signature dealer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716. U kunt onze producten eenvoudig en snel online bestellen of u kunt ze in onze showroom kopen. Wij helpen u graag verder! Onze showroom is eenvoudig te bereiken vanuit Nijmegen, Boxmeer en Wijchen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom