Koga Signature dealer

Voor een complete KOGA Inline Store gaat u naar dé KOGA Signature dealer in Cuijk: Hans Lemmens Tweewielers. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop, reparatie en het onderhoud van KOGA fietsen voor jong en oud. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en kunnen u te allen tijde voorzien van deskundig advies.

De KOGA Signature dealer met producten van hoogwaardige kwaliteit

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is de KOGA Signature dealer waar kwaliteit van de producten en een goede service voorop staat. Als u bij ons een KOGA fiets koopt, bent u verzekerd van een fiets van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een uitstekende service en garantie. Als KOGA Signature dealer hebben wij een complete en sfeervolle KOGA Inline Store ingericht met een ruim aanbod fietsen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo bieden we onder andere de volgende fietsen aan:

Een 2de hands fiets kopen?

Zo vindt u altijd wel een fiets die bij u past. Ook koopt u hier diverse fietsaccessoires van dit goede fietsmerk.

Bestel eenvoudig online of in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over onze fietsen of over ons als KOGA Signature dealer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0485 – 312 716. U kunt onze producten eenvoudig en snel online bestellen of u kunt ze in onze showroom kopen. Wij helpen u graag verder!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom