Verras uw zoon met een Loekie jongensfiets

Voor een Loekie jongensfiets gaat u naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, onder de rook van Nijmegen. Ons aanbod is niet alleen zeer divers, maar ook erg uitgebreid. Het merk Loekie heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kinderfietsen. Een Loekie jongensfiets is ideaal wanneer u uw zoon wilt leren fietsen. U kunt de fietsen in onze winkel kopen, maar ook via in onze webshop.

De Loekie jongensfiets is al jaren zeer geliefd in en rondom Nijmegen

De Loekie jongensfiets is een erg stoere fiets en Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, dichtbij Nijmegen, heeft dan ook al veel jongetjes blij gemaakt met een fiets van dit merk. Loekie heeft diverse thema’s, zoals Diego de dierenredder. Als u een Loekie jongensfiets voor uw zoon bestelt bij onze fietsenwinkel nabij Nijmegen, zorgen we ervoor dat deze fiets voorzien is van zijwieltjes zodat uw zoon zijn eerste rondjes veilig kan fietsen. Ook voor de wat oudere jongens hebben wij genoeg fietsen. Wilt u ook uw dochter verrassen met een nieuwe fiets? Natuurlijk bent u ook dan van harte welkom in onze winkel. Wij hebben diverse kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes van verschillende leeftijden.

Een 2de hands fiets kopen?

Beleef samen de eerste meters van uw zoon op de fiets

Woont u in de buurt van Nijmegen en wilt u uw zoon verrassen met het kopen van een Loekie jongensfiets? Kom dan naar onze fietsenwinkel in Cuijk of bestel de fiets in onze webshop. Wilt u graag meer informatie over onze jongensfietsen? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0485 – 312 716. Natuurlijk vindt u bij ons ook mamafietsen om gezellig met uw kleine jongen mee te fietsen.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom