Loekie jongensfiets Nijmegen

Voor een Loekie Jongensfiets bent u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, in de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen, aan het juiste adres. Ons aanbod is niet alleen zeer divers, maar ook zeer uitgebreid. U vindt bij ons vele jongensfietsen van de bekendste en beste merken, zoals Loekie en Sparta Yong. Wij hebben kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes van verschillende leeftijden. U kunt ze nu ook online in onze webshop bestellen.

De Loekie jongensfiets: al jaren zeer geliefd in Nijmegen, Wijchen en Boxmeer!

De Loekie jongensfiets is een erg stoere fiets en Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, dichtbij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen, heeft dan ook al veel jongetjes blij gemaakt met een fiets van dit merk. Loekie heeft diverse thema’s, zoals Diego de dierenredder. Als u bij ons een Loekie jongensfiets bestelt voor uw zoon, zorgen we er voor dat deze fiets voorzien is van zijwieltjes, zodat uw zoon zijn eerste rondjes veilig kan fietsen. Ook voor de wat oudere jongens hebben wij fietsen. Wij hebben vele modellen jongensfietsen voor jongens van verschillende leeftijden.

Een 2de hands fiets kopen?

Mogelijkheid om online te bestellen

Naast dat u de gewenste Loekie jongensfiets kunt kopen in onze winkel in Cuijk, niet ver van Boxmeer, Wijchen en Nijmegen, kunt u hem ook online te bestellen in onze webshop. Wilt u graag meer informatie over onze jongensfietsen of over onze andere producten? Wij helpen u graag verder. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom