• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Mamafietsen kopen nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Voor een ruime keuze mamafietsen kom je naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dicht bij Nijmegen. Wij hebben een uitgebreid assortiment mamafietsen die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een degelijke fiets. Met deze fiets kun je weer met plezier op de fiets stappen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Dé leverancier van mamafietsen in de regio Nijmegen

De mamafietsen van Hans Lemmens Tweewielers zijn gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Deze fietsen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en stevige onderdelen. Dit zorgt ervoor dat het vervoer van kinderen of volle boodschappentassen geheel veilig gebeurt. De mamafietsen zijn te bewonderen in onze showroom te Cuijk, niet ver reizen vanaf Nijmegen en Gennep. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je natuurlijk ook online een kijkje nemen bij de vele fietsen die wij aanbieden. Wil je jouw zoon of dochter leren fietsen en samen op pad kunnen? Bekijk dan onze CUBE kinderfietsen. Wij zorgen voor goede zijwieltjes zodat de eerste meters veilig worden afgelegd.

Kom langs bij onze showroom in Cuijk

Wanneer je op zoek bent naar mooie mamafietsen tegen een aantrekkelijke prijs, dan kom je naar de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, goed te bereiken vanaf Nijmegen. Natuurlijk hebben we ook diverse herenfietsen voor de vaders. Wil je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0485 – 312 716. Wij helpen jou graag in onze showroom of beantwoorden jouw vragen telefonisch.