Mamafietsen Nijmegen

In de collectie van Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, dichtbij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, treft u een ruim assortiment mamafietsen, speciaal gemaakt voor sportieve vrouwen die op zoek zijn naar een degelijke fiets.

Dé leverancier van mamafietsen in de regio Nijmegen, Boxmeer en Wijchen

De mamafietsen van Hans Lemmens Tweewielers zijn gemakkelijk en comfortabel in gebruik. De fiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal en stevige onderdelen, wat het vervoer van kinderen of volle boodschappentassen geheel veilig maakt. De mamafietsen zijn te bewonderen in onze showroom te Cuijk, niet ver reizen vanaf Boxmeer, Wijchen en Nijmegen, maar u kunt ook online een kijkje nemen bij de vele fietsen die Hans Lemmens Tweewielers u te bieden heeft. Bent u op zoek naar een mooi alternatief voor de mamafietsen? Neemt u dan ook eens een kijkje bij de pick-upfietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs in onze showroom in Cuijk

Kortom, bent u op zoek naar mamafietsen voor een mooie prijs? Kom dan eens een kijkje nemen bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, goed te bereiken vanaf Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. Voor meer informatie over onze fietsen of diensten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 0485-312716. Tot ziens bij Hans Lemmens Tweewielers!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom