• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Een mountainbike aanschaffen nabij Groesbeek

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wil je een goedkope, kwalitatief hoogwaardige mountainbike aanschaffen in de buurt van Groesbeek, Malden of Nijmegen? Dan moet je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk zijn. Je kiest bij ons voor een betaalbare mountainbike van een fraai merk, die goed van pas komt in de natuurrijke omgeving van Groesbeek, Nijmegen en Malden. Heb jij al een toertocht op de planning staan?

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De beste mountainbike in de regio’s Groesbeek en Malden koop je bij ons

De natuurrijke omgeving van Groesbeek, Nijmegen en Malden is bij uitstek een gebied waar je een mountainbike veelvuldig gebruikt. Je wilt dan natuurlijk ook dat jouw mountainbike voldoet aan verschillende eisen, zoals een stevig frame, goede remmen, een prettig stuur én een aantrekkelijk model. In onze zaak dicht bij Nijmegen helpen we je graag aan een mountainbike die deze eigenschappen bezit – en dat voor een goedkope prijs. Dankzij een fietsmeting, uitgevoerd door onze specialisten, weet je zeker dat je een exemplaar aanschaft dat perfect bij je past. Je hebt bij ons de keuze uit grote merken als CUBE, KOGA en Cannondale (waaronder de Habit Neo), maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. Voor welke mountainbike je ook gaat: dat deze uitstekend te gebruiken is in en rondom Nijmegen, Malden en Groesbeek is één ding dat zeker is.

Een goedkope mountainbike kopen nabij Nijmegen die voldoet aan al je wensen

Een mountainbike is bij ons (inclusief accessoires) verkrijgbaar tegen een goedkope prijs en is ideaal voor tochten in Groesbeek, Malden, Nijmegen of elders in de regio. Denk bij je zoektocht naar een goedkope mountainbike in onze zaak nabij Nijmegen goed na over wat voor tochten je wilt maken. Hoeveel versnellingen en wat voor rem heb je nodig? En wat moet de omvang van de wielen zijn? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de verschillende mountainbikes in diverse omstandigheden. Zo hebben we al vele klanten uit Groesbeek, Malden, Nijmegen en omgeving geholpen aan een mountainbike die aan hun wensen en eisen voldoet.

Schaf direct jouw nieuwe mountainbike aan

In het prachtige landschap rondom Groesbeek, Malden en Nijmegen liggen voldoende mogelijkheden om met de mountainbike op pad te gaan. Als je hiervoor een stevige, betrouwbare én goedkope mountainbike wilt aanschaffen, doe je dit bij onze zaak in Cuijk, nabij Nijmegen. Kom snel langs voor een testrit of neem contact met ons op via 0485 – 312 716 voor meer informatie.