Mountainbike Groesbeek

Bent u op zoek naar een mountainbike in de regio Groesbeek? Bij Hans Lemmens kiest u dan uit een ruim assortiment van de beste merken en meest stevige mountainbikes. In de natuurlijke omgeving van Groesbeek komt een mountainbike goed van pas, zowel voor recreatief als sportief gebruik. Wilt u de meest complete mountainbike kopen voor een aantrekkelijke prijs, dan heeft u bij Hans Lemmens Tweewielers meer dan genoeg keuze. In onze showroom in Cuijk heeft u eveneens de kans om één of meerdere mountainbikes eerst zelf te testen en dan pas te beslissen.

Een stevige mountainbike in de regio Groesbeek koopt u bij Hans Lemmens
De regio Groesbeek is bij uitstek een gebied waar u de racefiets veelvuldig kunt gebruiken. U wilt uiteraard dat een mountainbike langere tijd mee gaat en daarom dient deze te voldoen aan alle eisen; een stevig frame, goede remmen, een prettig stuur en een aantrekkelijk model. Er is daarnaast keuze uit grote merken als Bulls, Cube, Koga en Trek, maar u heeft nog meer mogelijkheden. Binnen ons persoonlijk advies zullen wij u eveneens meer vertellen over de mogelijkheden van de typen mountainbikes onder diverse omstandigheden. U bent overigens ook welkom als u op zoek bent naar een racefiets voor in de regio Groesbeek.

Een mountainbike of racefiets in Groesbeek en omgeving
In het glooiende landschap rondom Groesbeek liggen voldoende mogelijkheden om met de mountainbike of racefiets de weg op te gaan. Wilt u een betrouwbare, stevige en duurzame mountainbike gebruiken in de omgeving van Groesbeek, dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers op de juiste plek. Kom daarom snel langs voor een testronde. Bel voor meer informatie naar 0485-312716.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom