Mountainbikes

Bent u op zoek naar een mountainbike in de regio Groesbeek, Malden of Nijmegen? Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk kiest u uit een ruim assortiment van de beste merken en meest stevige mountainbikes. U heeft keuze uit fraaie merken als BULLS, CUBE, KOGA en Trek. In de natuurlijke omgeving van Groesbeek komt een mountainbike goed van pas, zowel voor recreatief als sportief gebruik. Als u de meest complete mountainbike wilt kopen voor een aantrekkelijke prijs, dan heeft u bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, onder de rook van Nijmegen en Malden, meer dan genoeg keuze. Natuurlijk heeft u in onze showroom de mogelijkheid om een of meerdere mountainbikes eerst zelf te testen en dan pas uw keuze te maken.

Een stevige mountainbike in de regio Groesbeek koopt u bij ons

De regio Groesbeek is bij uitstek een gebied waar u de racefiets veelvuldig kunt gebruiken. U wilt uiteraard dat een mountainbike langere tijd meegaat en daarom dient deze te voldoen aan alle eisen; een stevig frame, goede remmen, een prettig stuur en een aantrekkelijk model. Dankzij een goede fietsmeting van onze specialisten kunt u jaren vooruit met uw nieuwe fiets. Er is daarnaast keuze uit grote merken als BULLS, CUBE, KOGA en Trek, maar u heeft nog meer mogelijkheden. Een mountainbike is in en rondom Nijmegen en Malden op diverse manieren te gebruiken, zowel onroad als offroad. U heeft daarbij de keuze uit diverse goedkope instapmodellen, maar ook voor een mountainbike uit het hogere segment.

Een 2de hands fiets kopen?

Een mountainbike die voldoet aan uw eisen

Een mountainbike is inclusief belangrijke accessoires verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs, ideaal voor gebruik in Groesbeek zelf of elders rondom Malden of Nijmegen. Dit kan ook een rol spelen bij uw keuze voor het type mountainbike. Denk maar eens aan het aantal versnellingen die u op de mountainbike wilt, de omvang van de wielen en de remmen. Binnen ons persoonlijk advies zullen wij u eveneens meer vertellen over de mogelijkheden van de typen mountainbikes onder diverse omstandigheden.

Een mountainbike of racefiets in Groesbeek en omgeving

In het glooiende landschap rondom Groesbeek, Malden en Nijmegen liggen voldoende mogelijkheden om met de mountainbike de weg op te gaan. Wilt u een betrouwbare, stevige en duurzame mountainbike gebruiken in de omgeving van Groesbeek? Kom dan snel langs voor een testronde of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom