De Habit Neo mountainbike en andere modellen

Als je een nieuwe mountainbike wilt kopen, kies dan voor een van de volgende modellen van Cannondale: Habit Neo, Tesoro Neo, Canvas Neo, Adventure Neo of Mavaro Neo. Wanneer je dit doet, ben je namelijk zeker van een exemplaar waarmee je moeiteloos elke tocht aflegt. Het zijn namelijk allemaal elektrische fietsen! Je vindt al deze modellen natuurlijk bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, dé specialist op het gebied van fietsen.

Een nieuwe mountainbike kopen: ga voor de Habit Neo, Tesoro Neo of Canvas Neo

Wil jij nóg meer plezier beleven tijdens je tochten over ruig terrein, zoals bossen en heuvels? Verhoog dan je snelheid met de Habit Neo-mountainbike. De Habit Neo is een uitstekende mountainbike die geschikt is voor avontuur, met een krachtige Bosch-motor ter ondersteuning. Dit geldt tevens voor de Tesoro Neo-mountainbike. De Tesoro Neo is een mountainbike met grote banden voor snelle, efficiënte tochten. Natuurlijk is ook dit exemplaar uitgerust met een motor voor extra snelheid. De Tesoro Neo is een mountainbike die is geschikt voor zowel on- als offroad rijden. Ga jij toch voor de Canvas Neo als je een mountainbike gaat kopen? Ook dan kies je voor een geweldig exemplaar. Doordat de Canvas Neo een wat degelijker uiterlijk heeft, is deze mountainbike ook voor woon-werkverkeer geschikt.

Een 2de hands fiets kopen?

Is een Adventure Neo- of Mavaro Neo-mountainbike wat voor jou?

Wanneer je een nieuwe mountainbike gaat kopen, heb je bij Hans Lemmens Tweewielers ook nog de keuze uit andere fietsen van Cannondale: de Adventure Neo en Mavaro Neo. Zowel de Adventure Neo als de Mavaro Neo is meer een combinatie van een mountainbike met een elektrische stadsfiets. Wanneer je dus een fiets zoekt om woon-werkverkeer te versnellen, maar waarmee je tegelijkertijd op sportieve fietstocht kan gaan, maak je een keuze tussen deze twee modellen. Zo stap je met plezier op de fiets wanneer je naar werk gaat, maar trek je er op een mooie dag ook op uit om avontuur te gaan beleven. De Adventure Neo- en Mavaro Neo-mountainbikes combineren dus het beste van beide werelden!

Koop jouw nieuwe fiets in onze zaak of online

Of je nu voor de Habit Neo, Tesoro Neo, Canvas Neo, Adventure Neo of Mavaro Neo gaat: elke mountainbike staat garant voor jarenlang fietsplezier. Kom daarom gerust langs in de showroom in Cuijk om de modellen in het echt te bekijken en testritten te maken. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bel dan naar 0485 – 312 716 en we helpen je op afstand bij het kopen van een elektrische mountainbike van Cannondale.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom