Mountainbike Malden

Bent u op zoek naar een mountainbike in de regio Malden? Dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers op de juiste plek. U heeft keuze uit fraaie merken als Bulls, Cube, Koga en Trek. Wilt u meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn? Bij ons krijgt u persoonlijk advies over een mountainbike die onder diverse omstandigheden zijn mannetje staat. Ook voor onderhoud, reparaties of belangrijke accessoires die bij de mountainbike horen bent u bij Hans Lemmens van harte welkom. In onze showroom in Cuijk krijgt u de mogelijkheid om eerst een testronde te rijden.

Vind uw perfecte mountainbike voor Malden en de omgeving

In de omgeving van Malden heeft u alle ruimte om op pad te gaan met uw mountainbike. De glooiende omgeving die eveneens zwaar kan zijn is ideaal voor het gebruik van een mountainbike. U verlangt van dit type fiets stevigheid, duurzaam gebruik en een sportieve bouw. Wij vertellen u meer over de diverse typen mountainbikes en waar u rekening mee kunt houden. Daarnaast kunt u in onze showroom uitgebreid meerdere mountainbikes testen, waardoor u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Zowel voor sporters als recreanten
Een mountainbike in Malden kunt u zowel gebruiken voor recreatieve doeleinden als ook daadwerkelijk voor de sport. Afhankelijk van uw persoonlijke doelen zullen we u de beste alternatieven tonen. Hoeveel versnellingen wilt u bijvoorbeeld en hoeveel remmen? De belangrijkste eigenschappen van de mountainbike zijn op al onze modellen aanwezig. Kunt u niet wachten om zelf ook een mountainbike te testen? Kom dan langs in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Meer informatie? Bel naar 0485-312716.

Een 2de hands fiets kopen?%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom