Mountainbike Nijmegen

Bent u op zoek naar een mountainbike in Nijmegen? Dan kunt u terecht bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, net onder de rook van Nijmegen. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van de grootste merken mountainbikes, allen voorzien van de hoogste eisen die komen kijken bij dit type fiets. De mountainbikes zijn aan te passen op al uw persoonlijke wensen en wij zullen u persoonlijk adviseren over de meest aantrekkelijke mogelijkheden. De mountainbikes zijn inclusief belangrijke accessoires verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs, ideaal voor gebruik in Nijmegen zelf óf de regio.

Sporten en recreatie met een mountainbike in Nijmegen
De ene persoon gebruikt de mountainbike vaker dan de andere. Dit kan ook een rol spelen bij uw keuze voor het type mountainbike. Denk maar eens aan het aantal versnellingen die u op de mountainbike wilt, de omvang van de wielen en de remmen. Wilt u het liefst zo snel mogelijk rijden met een licht frame, of juist meer balans hebben met een wat zwaarder frame. Uw persoonlijke wensen met betrekking tot de mountainbike staan bij ons centraal. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Uw mountainbike rijklaar
In onze showroom staan alle mountainbikes rijklaar. Een mountainbike in Nijmegen kunt u op diverse manieren gebruiken, zowel onroad als offroad. U kunt daarbij kiezen uit diverse goedkope instapmodellen, maar ook voor een mountainbike uit het hogere segment. Wij geven u advies over welke mountainbikes binnen uw persoonlijke voorkeur vallen. Wilt u de mountainbike graag testen of koopt u deze het liefst online? Kom langs in onze showroom of bekijk de mogelijkheden via de webshop van Hans Lemmens Tweewielers. 


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom