Scalpel Carbon SE mountainbike

Als je toe bent aan een nieuwe mountainbike, dan ga je voor een Scalpel Carbon SE van Cannondale. Deze trail bike is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Stuk voor stuk zijn ze geschikt om obstakels en klimmen te overwinnen. Voor welk exemplaar kom jij naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk?

Meer over de geweldige mountainbike: de Scalpel Carbon SE

Als je een mountainbike wilt aanschaffen waarmee je veel grip en controle hebt en dus hogere snelheden behaalt, dan is de Scalpel Carbon SE geschikt voor jou. Door de geweldige vering zit je comfortabel op de fiets, ook tijdens langere tochten en op uitdagend terrein. Ook de andere onderdelen van de Scalpel Carbon SE mountainbike zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Cannondale bent gewend. Het is niet voor niets dat al velen je zijn voorgegaan en hebben besloten om een Cannondale Scalpel te kopen!

Een 2de hands fiets kopen?

Wil je meer weten? Kom langs of bel ons op

Klinkt de Scalpel Carbon SE als een geschikte mountainbike voor jou, maar wil je eerst meer weten? Kom dan naar onze zaak in Cuijk en laat je informeren. We wegen samen de voor- en nadelen van verschillende fietsen af, waaronder ook de CAAD13 en SuperSix EVO, om zo tot de beste fiets voor jouw toepassing te komen. Wanneer je niet langs kunt komen, staan we voor je klaar wanneer je belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom