• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

MTB downhill

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Met een MTB downhill overwin je de meest ruige oppervlaktes. Denk aan rotsachtige paden, steile heuvels en andere ruige terreinen. Niets is te gek voor dit type mountainbike! Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we een ruim assortiment om uit te kiezen wanneer je een downhill MTB wilt kopen. Zo is er niet alleen een standaard exemplaar beschikbaar, maar ook een downhill e-MTB.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De beste MTB of e-MTB kopen voor downhill routes

Als je graag op pad gaat met een mountainbike, dan wil je natuurlijk het beste exemplaar hebben. Die vind je in ons aanbod aan mountainbikes! Ga je voor een reguliere downhill MTB of toch voor de elektrische variant, oftewel een e-MTB? Je moet bij het kopen van een downhill MTB of e-MTB op verschillende zaken letten. Het is onder meer belangrijk dat de onderdelen goed op elkaar zijn aangesloten en dat deze van uitstekende kwaliteit zijn; ze moeten namelijk alle klappen tijdens het rijden opvangen. Je wilt met jouw downhill MTB of e-MTB tenslotte gave sprongen maken! Gelukkig is het frame van vrijwel elke downhill MTB die je bij ons kunt kopen, daar geschikt voor. Onze medewerkers vertellen je graag over de voor- en nadelen van de mountainbikes en zorgen ervoor dat jij de beste downhill MTB voor jouw toepassing gaat kopen!

Bezoek de showroom en ontdek het aanbod

Niet alle fietsen uit de showroom zijn ook te vinden in de webshop. Breng ons daarom een bezoek wanneer je een specifieke downhill MTB of e-MTB op het oog hebt. Ook als je graag een fiets voor minder ruige terreinen wilt kopen, die toch snelheid levert, bieden wij verschillende fietsen aan. Ga dan bijvoorbeeld voor een speed e-bike of een wielrenfiets, om heerlijk te wielrennen in Wijchen en omgeving. Kom langs in Cuijk of bel naar 0485 – 312 716. Ons personeel helpt je graag bij het kopen van een geschikte downhill MTB, e-MTB of andere fiets!