MTB downhill

Met een MTB downhill overwin je de meest ruige oppervlaktes. Denk aan rotsachtige paden, steile heuvels en andere ruige terreinen; niets is te gek voor een downhill MTB (mountainbike). Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk heeft een ruim assortiment om uit te kiezen wanneer je een downhill MTB wilt kopen. Zo is er niet alleen een standaard downhill MTB beschikbaar, maar ook een e-MTB. Ben je benieuwd naar alle exemplaren in het aanbod en waar ze voor geschikt zijn? In de showroom ontdek en test je het zelf!

Een MTB of e-MTB downhill kopen bij dé specialist

Als je graag op pad gaat met een mountainbike, wil je natuurlijk de beste mountainbike hebben. De keuze voor een downhill MTB kan dan moeilijk zijn, zeker omdat er ook een e-MTB verkrijgbaar is. Je moet bij het kopen van een downhill MTB of e-MTB op verschillende zaken letten. Zo moeten de onderdelen goed op elkaar aangesloten zijn en van goede kwaliteit zijn om alle klappen op te vangen. Je wilt met jouw downhill MTB of e-MTB namelijk gave sprongen maken, zonder dat je daarna direct een nieuwe moet kopen. Gelukkig is het frame van vrijwel elke downhill MTB die je kunt kopen daar geschikt voor, toch zijn er wezenlijke verschillen per exemplaar. Onze medewerkers vertellen je dan ook graag over de verschillende mountainbikes en helpen je het perfecte exemplaar te vinden.

Een 2de hands fiets kopen?

Bezoek onze showroom en ontdek het volledige assortiment

Niet alle fietsen die wij in onze showroom aanbieden, zijn te vinden in de webshop. Daarom is het raadzaam om ons een bezoek te brengen wanneer je op zoek bent naar een specifieke downhill MTB of e-MTB. Ook als je graag een fiets voor minder ruige terreinen wilt aanschaffen, die toch snelheid levert, bieden wij verschillende fietsen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speed e-bike die een hogere snelheid dan de reguliere e-bike haalt? Of een wielrenfiets om heerlijk te wielrennen in Wijchen en omgeving? Kom langs in de showroom in Cuijk of bel naar 0485 – 312 716. Onze ervaren medewerkers helpen je graag een geschikte downhill MTB of andere fiets te kopen!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom