MTB downhill

Met een MTB voor downhill overwint u de meest ruige oppervlaktes. Denk aan rotsachtige paden, steile heuvels en andere ruige terreinen. Hans Lemmens Tweewielers heeft een groot assortiment om uit te kiezen. Wij bieden niet alleen een standaard downhill MTB, maar ook een e-MTB. Bent u benieuwd hoe deze fietst en wat u er allemaal mee kunt doen? In onze showroom in Cuijk heeft u de mogelijkheid om deze zelf uit te testen en te kijken of de fiets geschikt is.

Een MTB downhill kopen bij dé specialist

Wanneer u gek bent op mountainbiken, wilt u hier natuurlijk de beste mountainbike voor gebruiken. Het kan lastig zijn om een goede downhill MTB te kopen, zeker omdat u tegenwoordig ook voor een e-MTB kunt gaan. Bij het kopen van een downhill MTB (of wellicht een e-MTB) moet u op verschillende zaken letten. Zo moeten de onderdelen stevig op elkaar aangesloten zijn en van goede kwaliteit zijn om alle klappen goed op te vangen, zonder dat er onderdelen kapot gaan. U wilt natuurlijk hoge sprongen maken, zonder dat u na een paar sprongen al een nieuwe downhill MTB moet kopen. Hier is een frame met voor- en achtervering uitermate geschikt voor. Onze medewerkers vertellen u alles over de verschillende fietsen en helpen u graag bij het vinden van de perfecte downhill e-MTB.

Een 2de hands fiets kopen?

Een ruim assortiment fietsen voor iedere fietser

Bent u op zoek naar een mooie fiets voor iets minder ruige terreinen, maar die wel snelheid leveren? Wij bieden ook verschillende andere mountainbikes en fietsen aan. Zo vindt u bij ons ook een speed e-bike die een hogere snelheid heeft dan de standaard e-bikes en een Stromer die eenvoudig een snelheid van 30 tot 40 kilometer per uur haalt. Natuurlijk hebben we ook diverse wielrenfietsen om heerlijk te wielrennen in Wijchen en omgeving.

Bezoek onze showroom en bekijk ons hele assortiment

Niet alle fietsen die wij in onze winkel aanbieden, zijn te vinden in onze webshop. Bent u op zoek naar een specifieke e-MTB downhill, maar kunt u deze online niet vinden? Bel dan naar 0485 – 312 716 of bezoek onze fietsenwinkel in Cuijk. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kopen van een geschikte downhill MTB. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom