• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

  • Art. nr. 301020001
  • Op voorraad

Look Keo 2 Blade Carbon 21 Black

€ 130,00
jouw prijs incl. BTW, per stuk

Look Keo 2 Blade Carbon 21 Black

 

De nieuwe KEO BLADE CARBON is ontworpen om de ervaring met de veerbladtechnologie in clipless pedalen te winnen en te verbeteren. Deze nieuwe versie is het resultaat van de ervaring van vele jaren technische ontwikkeling in onze fabriek en constante verbeteringen in het dagelijkse contact met de grootste wielerkampioenen. De nieuwe KEO BLADE CARBON is licht, aerodynamisch, krachtig en heeft alle voordelen om uw prestaties te verbeteren en te optimaliseren tot de overwinning. Daarom kozen veel wielerkampioenen unaniem voor de KEO BLADE CARBON als wiel van hun keuze en gebruikten ze het als een wapen om zogezegd hun grootste overwinningen te behalen. De KEO BLADE CARBON profiteert zo van de beste gewichts/prestatieverhouding in zijn categorie. Het veerblad is volledig geïntegreerd in het nieuwe ontwerp, wat een onovertroffen aërodynamica garandeert. De Blade Carbon met carbon body en veerblad is verkrijgbaar in de Ti-versie (met titanium as) met een gewicht van slechts 95 g per pedaal of in de Cr-versie (chromoly + as) met een gewicht van 110 g per pedaal. Het is beschikbaar in twee vrijgavehardheden: 8 en 12 Nm.

 

GEOPTIMALISEERDE ASLIJN GROTERE KRACHTOVERBRENGING EN BETROUWBAARHEID

De aslijn van de nieuwe BLADE CARBON is volledig heroverwogen. Het werd gebouwd rond een overmaatse as en een dwarsaslijn bestaande uit een inwendig gepositioneerd kogellager en gecentreerde naaldlagers onder het lageroppervlak. Dit nieuwe ontwerp maakt het mogelijk om ongeveer 2 watt te winnen bij 100 toeren per minuut.

 

De afstand tussen het kogellager en het naaldlager werd met 25 % vergroot. Dit zorgt voor meer stijfheid langs de gehele aslijn en verbetert daardoor de krachtoverbrenging.

 

Er werd ook speciale aandacht besteed aan de krapte. Dit is met 120% verbeterd voor een grotere betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hiervoor kreeg de nieuwe aslijn een nieuw deksel met O-ring aan de buitenzijde. Het is voorzien van een inwendige dubbele lipafdichting.

 

LOOK-Achsen werden erst nach einem Drehtest von 2 Millionen Zyklen mit 100 U/min bei einer Belastung von 90 kg am Mittelpunkt des Pedals und einer exzentrischen Drehung (wodurch bei jeder Umdrehung ein Stoß erfolgt) freigegeben. Dit komt overeen met een sprint van Mark Cavendish met 1.700 watt op 100 toeren gedurende 333 uur! Deze test gaat veel verder dan de toepasselijke norm EN 14781.

 

SUPER STERK STEUNVLAK

Om tegemoet te komen aan de behoeften van de meest veeleisende rijders, namelijk de concurrenten, moet het systeem van pedaal en pedaalplaat met een groot en stijf contactoppervlak een efficiënte krachtoverbrenging mogelijk maken.

 

Het draagvlak van de BLADE CARBON is voorzien van een 67 mm brede roestvrijstalen plaat die wordt bevestigd en aangespoten. Het optimaliseert de pedaalplaat/pedaalcontactvlakken voor elke pedaalhoek.

 

Met een contactoppervlak van 700 mm² biedt de BLADE CARBON een geoptimaliseerd contactoppervlak voor een efficiënte krachtoverbrenging die ongeëvenaard is op de markt.

 

Hun gewichts/prestatieverhouding is beduidend beter dan die van de concurrentie.

Aanvullende gegevens

 

schroefdraad: 9/16x20mm

Lagers: 1 kogellager, 1 lagerhuls

Oppervlakte: 700 mm²

Hoogte as / zool: 14,8 mm

As afstand / Crank: 53 mm

Breedte: 67 mm

Spanning: De pedalen worden geleverd met 8 Nm veerbladen gemonteerd + extra 12 Nm veerbladen in de doos

Pedaalplaten: Kéo Grip grijs

Bewegingsvrijheid: 0°, 4,5° of 9°, afhankelijk van het type paneel (zwart, grijs, rood)

Toon alle modellen van de serie Look Kéo

  • Kleur:
  • Merk: LOOK