• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

  • Art. nr. 301021001
  • Op voorraad

Look Pedalen Keo Blade Carbon Ceramic Zwart

€ 300,00
jouw prijs incl. BTW, per stuk

Look Pedalen Keo Blade Carbon Ceramic Zwart

 

Kijk Kéo Blade Carbon Ceramic Titan TdF pedalen

De Kéo Blade Carbon Ceramic Titan is ons elite-niveau, top-of-the-range wapen ontworpen voor pure raceprestaties en integreert geavanceerde technologieën: unieke gepatenteerde BLADE-technologie wordt gecombineerd met de ongeëvenaarde eigenschappen van keramische lagers en LOOK's kenmerkende vermogen-gewichtsverhouding, ervoor zorgen dat het pedaal meteen als referentie op de markt komt.

 

Met titanium as-functie is het pedaalgewicht slechts 95 g.

 

De standaardversie KEO BLADE CARBON CERAMIC TITANIUM zal in september beschikbaar zijn.

 

KENMERKEN:

Gebruik: Racesegment

Lichaam: koolstof

Spindel: Titan

Draadsnijden: 9/16 X 20 mm

Lagers: keramiek

Stapelhoogte: 14,8 mm

Afstand pedaalas / crankarm: 53 mm

Platform breedte: 67 mm

Platformoppervlak: 700 mm²

Spanning: pedalen worden geleverd met “16 Nm” carbon bladen + extra “12 Nm” carbon bladen (“20 Nm” carbon bladen worden apart verkocht)

Schoenplaatjes: Kéo-schoenplaatjes-grijs

Gewicht pedaal: 95 g (260 g per paar met schoenplaatjes en schroeven)

Kleuren: zwart / geel

Accessoires: 2 sets mesjes + 1 paar Kéo-schoenplaatjes-grijs + schroeven

TECHNOLOGIEËN:

KERAMISCH LAGER

Elk onderdeel, elke bal is zorgvuldig geselecteerd om het hoogste niveau van kwaliteit en prestatie te garanderen. De ballen worden één voor één machinaal nauwkeurig gekalibreerd tot op de micrometer. Ze worden vervolgens op maat geordend in perfect aangepaste ringen, met als resultaat dat elk lager een volstrekt unieke structuur heeft.

 

Een lange levensduur is het belangrijkste voordeel van keramische lagers. Ronder en harder dan traditionele ballen, ze zijn minder gevoelig voor stof of afzettingen en garanderen consistente, duurzame prestaties. Bovendien is keramiek niet onderhevig aan corrosie. Deze fysische eigenschappen zorgen ervoor dat de lagers een 4 tot 6 keer langere levensduur hebben dan standaard stalen lagers.

 

Minder wrijving is het bekendste en meest karakteristieke voordeel van keramische lagers. De perfect ronde vorm en de hardheid van de kogels in combinatie met keramiekspecifieke, geoptimaliseerde vetten zorgen voor een vermindering van 18% van de wrijvingskrachten die op het lager worden uitgeoefend.

 

GEOPTIMALISEERDE SPINDEL: MEER VERMOGENSOVERDRACHT EN BETROUWBAARHEID

De spil van het nieuwe CARBON BLADE CERAMIC is volledig opnieuw ontworpen. Het is gebouwd rond een extra grote as en spil die door interne rollagers en keramische lagers loopt die zich direct onder het pedaalplatform bevinden. Deze nieuwe constructie bespaart ongeveer 2 watt bij 100 tpm.

 

De afstand tussen de rol- en naaldlagers is met 25% vergroot. Dit zorgt voor meer stijfheid over de gehele lengte van de spil en als gevolg daarvan voor een betere krachtoverbrenging.

 

Er is ook speciale aandacht besteed om ervoor te zorgen dat het waterafstotend is. De weersbestendigheid is met 120% verbeterd voor nog meer betrouwbaarheid en een lange levensduur. Om dit te bereiken, kreeg de nieuwe spil een vernieuwde eindplug met een o-ringring en is hij ook uitgerust met een interne, dubbele lipafdichting.

 

LOOK-assen zijn pas goedgekeurd na een rotatietest van 2 miljoen cycli bij 100 tpm met een belasting van 90 kg op het midden van het pedaal en een excentrische rotatie (die bij elke omwenteling spanning veroorzaakt). Dit staat gelijk aan een sprint van André GREIPEL van 1700 watt bij 100 tpm gedurende 333 uur! Deze test is veel veeleisender dan de huidige norm, de ISO 4210.

 

ULTRA-KRACHTIG PLATFORM

Om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende fietsers, vooral concurrenten, moet het pedaal-klemsysteem een ​​efficiënte krachtoverbrenging mogelijk maken dankzij een breed en stijf platform.

 

Het platform van de CARBON BLADE CERAMIC is uitgerust met een 67 mm brede roestvrijstalen plaat, waardoor de contactgebieden van de schoenplaat / pedaal worden geoptimaliseerd, ongeacht de pedaalhoek.

 

Met een oppervlakte van 700 mm² biedt de CARBON BLADE CERAMIC een geoptimaliseerd contactplatform voor een efficiëntie en krachtoverdracht die ongeëvenaard is op de huidige markt.

 

Zijn gewicht / vermogen-verhouding positioneert hem ruim boven de concurrentie.

 

CARBON-TECHNOLOGIE VAN HET LICHAAM EN HET BLAD

Het gebruik van een carbon body verlicht het gewicht van het pedaal en zorgt voor extra stijfheid voor een betere krachtoverbrenging.

 

BLADE-technologie is een belangrijke technische innovatie in de geschiedenis van het automatische pedaal vanwege de vele voordelen: LICHTGEWICHT, AERODYNAMISCH, ULTRAVEILIG BIJ IN- EN UITKNIPPEN

  • Kleur: Zwart
  • Merk: LOOK