• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Werkplaats

Bezoek onze hypermoderne werkplaats

Hans Lemmens Tweewielers beschikt over een hypermoderne werkplaats. Niet alleen bij onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk, maar ook op Het Zand 14. De oudere klanten kennen die zaak nog als ‘de plek waar het ooit allemaal begon’. Hier hebben we in de zomer van 2019 een volledig nieuwe werkplaats gerealiseerd, zodat we onze klanten nog sneller van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

De werkplaats aan de Gildekamp is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De werkplaats op Het Zand is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Met kleine reparaties kun je in beide zaken zo binnenlopen. Je moet dan denken aan een lekke band. Grotere reparaties en onderhoud vinden plaats op afspraak. Twijfel je over hoe groot de reparatie is, bel dan eventjes. Dan krijg je één van onze ervaren monteurs aan de lijn, die meteen kan aangeven in welke werkplaats je het snelste aan de beurt bent.

Shimano Service Center

Of het nou voor het woon-werkverkeer is of voor een ontspannen tocht in het weekend, we stappen met massaal op de E-Bike. Dankzij allerlei vooruitstrevende technologieën is de elektrische fiets enorm populair en praktischer dan ooit. Om het maximale uit je E-Bike te halen, is goed onderhoud belangrijk. Als Shimano Service Center kent Hans Lemmens Tweewielers alle ins en outs. Onze mensen zijn dé vraagbaak voor al je fiets gerelateerde vragen. Zij geven je E-Bike de professionele aandacht die je zoekt.
 

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.
 

Betrouwbare kwaliteit

Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Hans Lemmens Tweewielers Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.
 

Onderdelen

In beide werkplaatsen kan de fietsliefhebber daarnaast de onderdelen vinden die hij of zij nodig heeft voor het onderhoud of de reparatie van zijn of haar fiets. Voor de liefhebber is het echt een snoepwinkel al die technische snufjes en hoogwaardige materialen.