• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Werkplaats

Bezoek onze hypermoderne werkplaats

Hans Lemmens Tweewielers beschikt over een hypermoderne werkplaats. Niet alleen bij onze showroom aan de Gildekamp 17 in Cuijk, maar ook op Het Zand 14. De oudere klanten kennen die zaak nog als ‘de plek waar het ooit allemaal begon’. Hier hebben we in de zomer van 2019 een volledig nieuwe werkplaats gerealiseerd, zodat we onze klanten nog sneller van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

De werkplaats aan de Gildekamp is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. De werkplaats op Het Zand is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Met kleine reparaties kun je in beide zaken zo binnenlopen. Je moet dan denken aan een lekke band. Grotere reparaties en onderhoud vinden plaats op afspraak. Twijfel je over hoe groot de reparatie is, bel dan eventjes. Dan krijg je één van onze ervaren monteurs aan de lijn, die meteen kan aangeven in welke werkplaats je het snelste aan de beurt bent.

Shimano Service Center

Hans Lemmens Tweewielers mag zich op beide locaties Shimano Service Center noemen. Dat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van de laatste technologie en originele onderdelen. Niet alleen bij het oplossen van problemen, maar ook bij regulier onderhoud. Heb je je fiets bij ons gekocht, dan kun je tijdens een fietsvakantie in het geval van pech ook terecht bij het dichtstbijzijnde Shimano Service Center. Ze zijn namelijk in heel Europa te vinden; van Italië tot IJsland.

Jouw fiets kent geen geheimen voor ons. Heb je het gevoel dat er iets mis is met een bepaald onderdeel of hoor je misschien een vreemd geluid, kom dan even langs. Onze ervaren fietsenmakers gaan graag op onderzoek uit om een diagnose te stellen. Maar het kan ook zijn dat je juist toe bent aan een upgrade of vervanging van bepaalde onderdelen; zaken waarmee we het comfort van jouw fiets kunnen vergroten. Bij Hans Lemmens Tweewielers denken we graag met je mee, zodat we jouw fiets – en bij de sportfietsers ook de prestaties – naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onderdelen

In beide werkplaatsen kan de fietsliefhebber daarnaast de onderdelen vinden die hij of zij nodig heeft voor het onderhoud of de reparatie van zijn of haar fiets. Voor de liefhebber is het echt een snoepwinkel al die technische snufjes en hoogwaardige materialen.