Pegasus fietsen

Het merk Pegasus biedt het allemaal: van fietsen om door de stad te rijden tot aan de elektrische fiets en zelfs kinderfiets. Jong of oud, voor iedereen is er wel een geschikte fiets van het merk Pegasus. Voor al uw fietsen van het merk Pegasus gaat u natuurlijk naar dé specialist als het om fietsen gaat: Hans Lemmens Tweewielers, gevestigd in Cuijk. U kunt hier niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod aan verschillende typen Pegasus fietsen, maar ook voor persoonlijk advies. Dat is nog eens service!

Bekijk het aanbod aan Pegasus fietsen van Hans Lemmens Tweewielers

Wanneer u binnenstapt in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, zult u zich verbazen over het veelzijdige aanbod aan fietsen dat u hier kunt bekijken. Hier kunt u allerlei fietsen bekijken en met elkaar vergelijken. Maar dat is niet alles: u kunt er ook de fiets waarin u geïnteresseerd bent uitproberen. Zo ervaart u meteen hoe het is om op een elektrische fiets van Pegasus te rijden en weet u zeker dat u tevreden bent over uw aankoop.

Een 2de hands fiets kopen?

Persoonlijk advies bij het kopen van uw Pegasus elektrische fiets

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij Hans Lemmens Tweewielers voor het kopen van uw Pegasus elektrische fiets óf ander type fiets? Dat is geen probleem! U bestelt uw fiets eenvoudig via onze webshop. Wilt u voordat u een keuze maakt voor het kopen van een nieuwe Pegasus fiets uzelf eerst goed laten adviseren? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom óf kunt u contact met ons opnemen. U belt hiervoor naar 0485-312716

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom