• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Koop jouw Pegasus fiets in onze zaak nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Als je op zoek bent naar een aanbieder van fietsen van het merk Pegasus in regio Nijmegen, dan kom je naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij verkopen een enorm divers aanbod aan fietsen van Pegasus tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment bevat zowel standaardtweewielers als elektrische fietsen van dit merk, zoals de Pegasus Piazza, Siena, Ravenna (waaronder de Ravenna EVO 5 Belt) en de Premio EVO 10. Wanneer ontdek jij Pegasus in onze showroom nabij Nijmegen? Of bestel je jouw nieuwe fiets liever online? Ook dat is mogelijk!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Een stijlvolle Pegasus is perfect voor tochten rondom Nijmegen

Fietsen van Pegasus zijn te herkennen aan de stabiele en stevige frames, die al jaren goede prestaties bieden. Deze fietsen zijn dan ook zowel geschikt voor korte afstanden, als voor langere afstanden en intensief gebruik. Door de uitstekende fietsroutes rondom Nijmegen, leg je met jouw Pegasus probleemloos een leuke tocht af! De Pegasus is in onze zaak nabij Nijmegen in diverse modellen verkrijgbaar, waaronder de Pegasus Piazza, Siena, Ravenna (onder andere de Ravenna EVO 5 Belt) en de Premio EVO 10.

Pegasus Piazza

De Pegasus Piazza valt al jaren goed in de smaak bij onze klanten uit de regio Nijmegen. Deze fiets heeft een zeer sportief uiterlijk en biedt, mede dankzij de brede banden en voorvorken, veel comfort. Een Pegasus Piazza is dan ook perfect voor zowel korte stadsritjes als langere toertochten.

Pegasus Siena

De Pegasus Siena, zoals de Pegasus Siena E7, is een van de populairste e-bikes die Pegasus op de markt heeft gebracht. Deze fiets heeft een zeer elegant frame met een brede, lage instap. Met de Pegasus Siena fiets je op je gemak van A naar B, in welke weersomstandigheden dan ook.

Pegasus Ravenna

Als je op zoek bent naar een e-bike die aan alle eisen voldoet, dan doe je er goed aan om voor een Pegasus Ravenna-fiets te kiezen. In onze zaak in de buurt van Nijmegen vind je bijvoorbeeld de Pegasus Ravenna EVO 5 Belt: een lichte en stille e-bike met zeer krachtige Bosch Performance Line-ondersteuning. Een Pegasus Ravenna EVO 5 Belt is modern, krachtig en betrouwbaar en daarom een perfecte keuze in jouw zoektocht naar een nieuwe e-bike.

Pegasus Premio EVO 10

Ben je op zoek naar een luxe e-bike? Kies dan voor de Pegasus Premio EVO 10. De Pegasus Premio EVO 10 behoort dankzij het moderne frame, de krachtige accu en knappe techniek tot de hoogste klasse onder de e-bikes. Diverse technische snufjes maken het nóg comfortabeler om te gaan fietsen. Denk bijvoorbeeld aan zeer goede verlichting.

Wanneer je in onze showroom vlak bij Nijmegen langskomt, heb je de mogelijkheid om de fietsen van Pegasus zelf te proberen en het gemak te ervaren. We laten je dan ook graag het verschil zien tussen de fietsen uit de Pegasus Piazza-, Siena- en Ravenna-lijn en de specifiekere modellen, zoals de Premio EVO 10 en de Ravenna EVO 5 Belt.

Kom langs om de fietsen van Pegasus te ontdekken

Kom gerust eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen, om alle modellen van Pegasus te bekijken. Wij zijn al jaren een erkende fietsenwinkel in de regio en zijn jou daardoor uitstekend van dienst. Wanneer je jouw nieuwe Pegasus bij ons aanschaft, kun je bovendien gebruikmaken van het fietsplan. Daarmee ontvang je nóg meer voordeel! Alle interessante modellen die Pegasus aanbiedt, zoals de Pegasus Piazza, Siena, Ravenna (onder andere de Ravenna EVO 5 Belt) en de Premio EVO 10, bewonder je tevens in de webshop. Wil je jezelf goed laten adviseren? Bel dan naar 0485 – 312 716.