Koop jouw Pegasus fiets in onze zaak nabij Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een aanbieder van het merk Pegasus in regio Nijmegen, kom je naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij verkopen een enorm divers aanbod aan fietsen van het merk Pegasus tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment bevat zowel standaard tweewielers als elektrische fietsen van Pegasus. Wanneer kom jij langs in onze showroom? Of bekijk en bestel je jouw fiets liever online? Ook dat is mogelijk!

Een stijlvolle Pegasus is perfect voor tochten rondom Nijmegen

Pegasus fietsen zijn te herkennen aan een stabiele en stevige uitstraling die al jaren goede prestaties bieden. Deze fietsen zijn dan ook zowel geschikt voor korte afstanden, als voor langere afstanden en intensief gebruik. Door de uitstekende fietsroutes rondom Nijmegen, leg je met jouw Pegasus eenvoudig een leuke tocht af! De Pegasus is in onze zaak nabij Nijmegen in diverse modellen verkrijgbaar, zowel met hoge als lage opstap. Daarnaast is er zowel een volwassen- als kinderuitvoering van de fiets beschikbaar. Wanneer je in onze showroom langskomt, heb je de mogelijkheid om de fietsen van Pegasus zelf te proberen en het gemak te ervaren.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs voor het aanschaffen van jouw nieuwe vervoersmiddel

Kom gerust eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen, om alle modellen van Pegasus te bekijken. Wij zijn al jaren een erkende fietsenwinkel in de regio en kunnen jou daardoor uitstekend van dienst zijn. Wanneer je jouw nieuwe Pegasus bij ons aanschaft, kun je bovendien gebruikmaken van het fietsplan voor meer voordeel! Alle interessante modellen die Pegasus biedt, zijn tevens in de webshop te bewonderen. Wil je voordat je een keuze maakt jezelf goed laten adviseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom