Haal uw Pegasus fiets in de buurt van Nijmegen

Bij Hans Lemmens Tweewielers vindt u Pegasus fietsen in de buurt van Nijmegen voor een betaalbare prijs. U vindt alle stijlvolle modellen van dit merk online én in onze showroom in Cuijk. De Pegasus fietsen zijn te herkennen aan een stabiele en stevige uitstraling die al jaren goede prestaties bieden. Dit type fiets is erg geschikt voor langere afstanden of voor intensief gebruik. In ons assortiment is deze uitvoering zowel verkrijgbaar als standaard tweewieler en als elektrische fiets. U betaalt hiervoor de scherpste prijs.

Het gebruik van een stijlvolle Pegasus rondom Nijmegen

Pegasus fietsen zijn snel, stevig en bruikbaar voor grote én kleine afstanden. Door de uitstekende fietsroutes in én rond de stad Nijmegen legt u efficiënt afstanden af. Met een fiets van dit merk kost dat u geen enkele moeite. De Pegasus is in diverse modellen verkrijgbaar, zowel met een hoge als lage opstap. Daarnaast is er een volwassen- en kinderuitvoering van de fiets te koop. Natuurlijk is het bij ons mogelijk om de Pegasus fietsen eerst zelf te proberen. Zo ervaart u direct de authentieke kwaliteit. Wanneer u uw fiets aanschaft via uw bedrijf in Nijmegen of omgeving kunt u bovendien gebruik maken van het fietsplan voor meer voordeel.

Een 2de hands fiets kopen?

Koop uw ideale Pegasus

Bent u op zoek naar een Pegasus in de buurt van Nijmegen? Vlak buiten de stad in Cuijk zijn wij van Hans Lemmens Tweewielers al jaren een erkende fietsenwinkel in Pegasus fietsen. Heeft u eigen voorkeuren en wilt u een persoonlijke service ervaren tegen een scherpe prijs? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. In onze webshop staan eveneens de interessante opties die Pegasus weet te bieden. Wilt u voordat u een keuze maakt voor het kopen van een nieuwe Pegasus fiets in de buurt van Nijmegen uzelf eerst goed laten adviseren? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom