Pegasus Nijmegen

Een Pegasus in Nijmegen voor een betaalbare prijs. U vindt alle stijlvolle modellen van de Pegasus fiets online én in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. U zult de Pegasus fietsen herkennen aan een stabiele en stevige uitstraling, welke al jaren goede prestaties bieden. Dit type fiets is erg geschikt voor langere afstanden of voor intensief gebruik. Bij Hans Lemmens is deze uitvoering zowel verkrijgbaar als standaard tweewieler, als ook als elektrische fiets. U betaalt hiervoor de scherpste prijs en eveneens is het mogelijk om de Pegasus eerst zelf te proberen. Zo ervaart u direct de authentieke kwaliteit.

Het gebruik van een stijlvolle Pegasus in Nijmegen
Een Pegasus fiets is snel, stevig en bruikbaar voor grote én kleine afstanden. Door de uitstekende fietsroutes in én rond de stad Nijmegen kunt u efficiënt afstanden afleggen en met dit type fiets kost dat u geen enkele moeite. De Pegasus is in diverse modellen verkrijgbaar, zowel met een hoge als lage instap. Daarnaast is er een volwassen- en kinderuitvoering van de fiets te koop bij Hans Lemmens Tweewielers.

De ideale Pegasus vinden
Bent u op zoek naar een Pegasus in Nijmegen? Vlak buiten de stad in Cuijk zijn wij van Hans Lemmens Tweewielers al jaren een erkende fietsenwinkel in Pegasus fietsen. Heeft u eigen voorkeuren, wilt u een persoonlijke service en een scherpe prijs? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Hans Lemmens. In onze webshop staan eveneens de interessante opties die Pegasus weet te bieden. Kom daarom snel langs of koop deze topfiets vandaag nog online bij Hans Lemmens Tweewielers.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom