• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Pegasus Premio EVO 10

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

De Pegasus Premio EVO 10 is hét toonaangevende model onder de elektrische fietsen. Met deze fiets geniet je van een groot fietscomfort en hoge snelheden. Ben jij al overtuigd? Ontdek dan snel de verschillende modellen van de Pegasus Premio EVO 10 die je vindt bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De Pegasus Premio EVO 10 is een garantie op kwaliteit

Ben je op zoek naar een luxe e-bike? Kies dan voor de Pegasus Premio EVO 10. Deze geweldige fiets behoort dankzij het moderne frame, de krachtige accu en knappe techniek tot de hoogste klasse onder de e-bikes. Diverse technische snufjes maken het nóg comfortabeler om te gaan fietsen. Denk bijvoorbeeld aan zeer goede verlichting. Als aanbieder van Pegasus in Nijmegen hebben wij uiteraard diverse exemplaren van de Pegasus Premio EVO 10 in ons aanbod, net zoals de andere modellen van dit toonaangevende merk. Heb je liever een lichte en stille e-bike? Dan is de Pegasus Ravenna wellicht iets voor jou. De Pegasus Piazza is dan weer ideaal voor wie op zoek is naar een hybride van Pegasus.

Fiets met het grootste gemak op deze luxefiets

In onze fietsenhandel in Cuijk kan je de Pegasus Premio EVO 10 in het echt bewonderen en uittesten. Kom dus zeker langs in onze winkel als je interesse hebt in dit model. Ben je al overtuigd? Dan kan je deze fiets ook eenvoudig online bij ons bestellen. Neem contact met ons op via ons contactformulier of via het nummer 0485 – 312 716 als je nog vragen hebt.