• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Pegasus Ravenna

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Bij onze fietsenwinkel in Cuijk vind je verschillende modellen van de Pegasus Ravenna, waaronder de EVO 5 Belt. Deze elektrische fiets heeft een zeer krachtige aandrijving, maar maakt haast geen geluid. Hans Lemmens Tweewielers helpt je graag om een geschikte Pegasus Ravenna, zoals de EVO 5 Belt, voor jou te vinden.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Cortina Common Family 46 cm, Mystery Grey Matt, Shimano Nexus 7

€ 1 099 € 949,- (incl. BTW, per stuk)

De Pegasus Ravenna is het lichtgewicht onder de e-bikes

Als je op zoek bent naar een e-bike die aan alle eisen voldoet, dan doe je er goed aan om voor een Pegasus Ravenna te kiezen. In onze fietsenhandel in Cuijk vind je bijvoorbeeld de Pegasus Ravenna EVO 5 Belt. Dit is een lichte en stille e-bike met zeer krachtige Bosch Performance Line-ondersteuning. Een Pegasus Ravenna EVO 5 Belt is modern, krachtig en betrouwbaar en daarom een perfecte keuze in jouw zoektocht naar een nieuwe e-bike. De accu is geïntegreerd in de onderbuis van het frame, zodat hij niet zichtbaar is. Bekijk ook zeker de andere fietsen van Pegasus in ons aanbod. We hebben namelijk voor elk wat wils. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxueuze elektrische fiets? Dan is de Pegasus Premio EVO 10 vast en zeker wat jij zoekt.

Ontdek alle opties

Wil jij jouw nieuwe Pegasus Ravenna EVO 5 Belt snel in huis hebben? Bezoek dan onze ruime showroom en laat onze medewerkers je helpen bij je keuze. Je kan je nieuwe fiets uiteraard ook online bestellen. Heb je nog vragen of opmerkingen over deze fiets of de rest van ons assortiment? Telefoneer dan naar 0485 – 312 716.