Race mountainbike

De naam van de race mountainbike zegt het eigenlijk al: hij is gemaakt om te racen. Wanneer u vooral wilt focussen op het behalen van uw topsnelheid en wilt werken aan uw conditie tijdens uw rit in regio Cuijk, dan is de race mountainbike de perfecte keuze voor u. Wij helpen u graag om de MTB te vinden die perfect bij u past.

Haal alles uit uw rit met een race mountainbike

Met een race mountainbike geeft u alles tijdens iedere rit. Dankzij het lichte frame en de robuuste wielen is de race mountainbike perfect voor ritten op asfalt, maar kunt u ook offroad gaan in de bossen of ander ruig terrein. Bij iedere fietser past er een bepaalde soort mountainbike. Voor de beginnende fietser is er een elektrische mountainbike beschikbaar, waarmee uw race tegen vrienden wellicht beter vol te houden is. Daarnaast verkopen wij ook hybride fietsen. Dit zijn kruisingen tussen racefietsen, toerfietsen en mountainbikes.

Een 2de hands fiets kopen?

Vind de mountainbike die bij u past

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk helpen we u graag om de perfecte race mountainbike te vinden die bij u past. Dit kan zowel in onze winkel als in onze webshop, waar u verschillende soorten MTB’s ziet zoals de race, downhill en trail bike. Kom een testrit maken in de winkel of bestel uw mountainbike online. Dan leveren wij hem snel bij u af. Voor vragen neemt u contact op met 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom