Racefiets Wijchen

Bent u op zoek naar een racefiets in Wijchen? Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk helpt u bij het vinden van uw gewenste fiets. Maak een keuze uit het ruime assortiment racefietsen van de beste kwaliteit en de grootste merken, maar desondanks tegen een scherpe prijs. U krijgt bij Hans Lemmens de kans om deze racefietsen zelf eerst te testen in onze ruim opgezette showroom, waar u 1850 m2 fietsplezier tegenkomt. Daarbij krijgt u persoonlijk advies over alle mogelijkheden die u heeft voor een sportieve racefiets.

 Koop de optimale racefiets voor Wijchen en omgeving
In de regio Wijchen liggen veelzijdige mogelijkheden om met uw racefiets actief te zijn. Het heuvelachtige landschap leent zich uitstekend voor korte en lange afstanden op hoog tempo. Het is daarom niet verrassend dat u bij Hans Lemmens Tweewielers keuze hebt uit een groot aantal racefietsen van merken als Koga (Full Range), Cube (lifestore), Trek en bulls. U heeft daarbij de mogelijkheid tot een fietsmeting, waarmee uw racefiets optimaal wordt aangepast op uw lichaam. Hans Lemmens Tweewielers kent het grootste aanbod racefietsen in de regio Wijchen.

Alle racefietsen direct rijklaar gemaakt voor u
Tijdens het wielerseizoen lokt het altijd extra om met de racefiets op pad te gaan. De racefiets is geschikt voor wielerwedstrijden onder diverse omstandigheden; de weg, de baan en het veld. Afhankelijk van uw persoonlijke wens passen we ons aanbod aan, onder meer met betrekking tot het gewicht, het frame en de wielomvang. Wilt u de racefiets zelf eerst testen? Kom dan naar onze showroom. U kunt de racefiets ook direct bestellen vanuit de webshop van Hans Lemmens Tweewielers.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom