Rijwielspeciaalzaak Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk is dé rijwielspeciaalzaak van de regio Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Met vele bekende merken in ons assortiment mogen wij onszelf gerust fietsspecialist noemen. Bij ons vindt u zeker de fiets die bij u past. Kom dan ook langs in onze showroom of neem eens een kijkje in onze uitgebreide en overzichtelijke webshop.

Al vele jaren dé rijwielspeciaalzaak van de omgeving Wijchen, Nijmegen en Boxmeer

In de overzichtelijke en ruime showroom van rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk treffen klanten uit de omgeving Wijchen, Boxmeer en Nijmegen een groot assortiment fietsen zoals omafietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en sportieve fietsen. Er is voor iedereen wel een passende en geschikte fiets te vinden. Onze producten en accessoires zijn te vinden in onze showroom te Cuijk, maar ook online te bestellen via onze webshop. Bij rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers vinden klanten uit de omgeving Nijmegen, Boxmeer en Wijchen op deze manier altijd de fiets die bij u past.

Een 2de hands fiets kopen?

Meer informatie over ons assortiment?

Rijwielspeciaalzaak Hans Lemmens Tweewielers informeert u graag over de producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Heeft u dan ook vragen of wilt u graag meer informatie? Belt u dan naar het nummer 0485-312716, onze medewerkers staan u graag te woord.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom