Service

Service hebben we bij Hans Lemmens Tweewielers al meer dan honderd jaar hoog in het vaandel. We mogen dan uitgegroeid zijn van ‘eenvoudige fietsenmaker op de hoek’ tot één van de grootste fietsenzaken in het land. De service zoals je die kent van lokale winkeliers en speciaalzaken vind je hier nog steeds. We hebben onze vaste waarden voor je op een rijtje gezet.

1850 m2 showroom – Wij vinden het belangrijk dat je in alle rust en ruimte een nieuwe fiets kunt uitzoeken. Dat betekent dat we zorgen voor een ruim opgezet aanbod. Wist je dat we wel meer dan 1000 fietsen op voorraad hebben? In de winkel kun je ze allemaal proberen. Daarnaast hebben we ook nog verschillende testfietsen, zodat je ook tijdens een langere rit het fietscomfort kunt ervaren.

Ruim assortiment fietsonderdelen – Met twee werkplaatsen en een ruim assortiment aan onderdelen proberen we de wachttijd voor service, onderhoud en reparaties zo kort mogelijk te houden. Voor kleine reparaties – als het plakken van een band – kun je altijd langskomen.

Deskundig personeel – Onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring. Daarnaast zijn het stuk voor stuk liefhebbers. Ze beschikken niet alleen over vakkennis, maar zijn ook ervaringsdeskundige.

Gratis fietsmeting – Als je voor een nieuwe fiets kiest bij Hans Lemmens Tweewielers, dan volgt er altijd een uitgebreide gratis fietsmeting. Je leest er hier alles over.

Gratis haal- en brengservice – Woon je binnen een straal van 20 kilometer van Cuijk en heb je je fiets bij Hans Lemmens Tweewielers gekocht? Dan kun je gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Dat betekent niet alleen dat je nieuwe fiets thuis wordt geleverd, maar we halen je fiets ook op voor de eerste servicebeurt of in het geval van onderhoud of reparatie.

Gratis parkeren – Bij Hans Lemmens Tweewielers kun je gratis parkeren. We beschikken bij onze winkel aan de Gildekamp in Cuijk over voldoende parkeergelegenheid. En ook bij onze werkplaats op Het Zand kun je je auto gratis parkeren.

Gratis koffie en thee – De koffie en thee staan altijd klaar voor onze klanten. Zo kun je alle tijd nemen om de modellen naar keuze te bekijken en je wensen te bespreken. We hebben een speciale koffiecorner waar je ook kunt wachten op kleine reparaties. 

Heb je nog vragen? Neem contact op!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom