Sparta Nijmegen

Bent u op zoek naar fietsen van het merk Sparta in Nijmegen? Dan is Hans Lemmens de plek voor u! Vanuit Cuijk verkopen wij in ons testcenter Sparta fietsen in de volledige linie, dus met diverse modellen en functionaliteiten. Heeft u een persoonlijke voorkeur voor een bepaald model of wilt u aanpassingen doen aan de Sparta fiets? Geen probleem. In onze showroom helpen wij u graag bij het verwezenlijken van uw wensen. De Sparta fietsen zijn zowel verkrijgbaar in de standaard vorm als ook type e-bike.

Uw Sparta dealer in Nijmegen en omgeving
Sparta fietsen hebben een authentiek en herkenbaar uiterlijk, ideaal voor zowel recreanten als ook dagelijkse fietsers. Gaat u met de fiets naar het werk of naar school, dan helpt een Sparta u op weg. De fiets heeft duurzame eigenschappen en gaat daarom langer mee. Daarnaast worden de hoogwaardige fietsen van het merk Sparta bij Hans Lemmens standaard voorzien van GPS; u hoeft zich daarom niet bovenmatig zorgen te maken over een eventuele diefstal van uw fiets, die is zomaar weer gevonden.

Kom testen in onze showroom!
Bij Hans Lemmens is het mogelijk om Sparta fietsen in Nijmegen online aan te schaffen. Wat is er echter mooier dan langs te komen in onze showroom in Cuijk, waar u geniet van meer dan 1850 m2 fietsplezier. U krijgt alle tijd om een geschikt Sparta model uit te kiezen en krijgt eveneens persoonlijke service en advies om uw fiets perfect te maken. Wilt u ook genieten van het zeldzame comfort van een Sparta fiets in de buurt van Nijmegen? Kom dan langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk of koop onze fietsen online. Bel naar 0485-312716 voor meer informatie!


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom