• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Speed e-bike

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

De speed e-bike behoort tot een bijzonder segment van de elektrische fietsenmarkt. De naam zegt het al: deze supersnelle e-bike is een stuk sneller dan de reguliere elektrische fiets. Een reguliere e-bike haalt doorgaans een snelheid van 25 kilometer per uur, waar de speed e-bike een snelheid van wel 45 kilometer per uur bereikt! Daardoor ben je in no time op de gewenste bestemming. Als je geïnteresseerd bent in een supersnelle e-bike, dan is het raadzaam om Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk te bezoeken. Wij kunnen je namelijk perfect adviseren over een geschikte speed e-bike uit ons aanbod.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De speed e-bike is een fiets van deze tijd

De populariteit van de speed e-bike neemt de laatste jaren flink toe. Een tijd geleden had de elektrische fiets nog een wat stoffig karakter, maar dankzij de supersnelle e-bike is dit verleden tijd. De (speed) e-bike wordt dan ook steeds vaker gebruikt door mensen van uiteenlopende leeftijden voor woon-werkverkeer. De snelle elektrische fiets vormt een geweldig alternatief voor de auto: je omzeilt er files mee, legt eenvoudig lange afstanden af én het is beter voor het milieu. Er zijn dus genoeg redenen om een supersnelle e-bike aan te schaffen in onze fietsenzaak nabij Nijmegen!

Maak een gratis en vrijblijvende proefrit op een supersnelle e-bike uit ons aanbod

Zie je jezelf al fietsen op een speed e-bike? Kom deze dan gratis en vrijblijvend bekijken en uitproberen bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Hier vind je veel verschillende nieuwe en gebruikte fietsen. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies op maat. Wil je ons, voordat je onze showroom bezoekt, nog iets vragen over de speed e-bike? Dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen via 0485 – 312 716.