Speed e-bike

De speed e-bike is een bijzonder segment van de elektrische fietsenmarkt. De naam zegt het al: deze supersnelle e-bike is een stuk sneller dan de reguliere elektrische fiets. Een reguliere e-bike haalt doorgaans een snelheid van 25 kilometer per uur, waar de speed e-bike een snelheid van wel 45 kilometer per uur bereikt! Zo ben je binnen no-time op de gewenste bestemming zonder uitgeput te raken. Als je geïnteresseerd bent in een supersnelle e-bike, is het raadzaam eens langs te komen bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij verkopen namelijk diverse speed e-bikes en andere soorten fietsen.

De speed e-bike is een fiets van deze tijd

De populariteit van de speed e-bike neemt de laatste jaren flink toe. Een tijd geleden had de elektrische fiets nog een wat stoffig karakter en werd deze vooral geassocieerd met senioren. Dankzij de supersnelle e-bike is dit verleden tijd en wordt de e-bike steeds vaker gebruikt door mensen van uiteenlopende leeftijden voor woon-werkverkeer. De snelle elektrische fiets biedt dan ook een geweldig alternatief voor de auto: je omzeilt er files mee, legt eenvoudig lange afstanden af én het is beter voor het milieu. Er zijn dus genoeg redenen om een supersnelle e-bike aan te schaffen in onze fietsenzaak nabij Nijmegen!

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een gratis en vrijblijvende proefrit

Zie je jezelf al fietsen op een speed e-bike? Kom deze dan gratis en vrijblijvend bekijken en uitproberen in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Hier vind je veel verschillende nieuwe en gebruikte fietsen. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies op maat. Wil je ons, voordat je onze showroom bezoekt, nog iets vragen over de supersnelle e-bike? Dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom