Speed e-bike

De speed e-bike is een bijzonder segment van elektrische fietsen. De naam zegt het al: deze e-bike is een stuk sneller dan de reguliere e-bike. Waar een normale e-bike doorgaans een maximumsnelheid van 25km/u bereikt, haalt de speed e-bike een snelheid van wel 45km/u. Bent u geïnteresseerd in een snelle e-bike, kom dan eens langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons vindt u een enorme diversiteit aan fietssoorten en kunt u altijd terecht voor persoonlijk advies.

De speed e-bike: helemaal van deze tijd

De speed e-bike neemt de laatste jaren flink toe in populair. Een tijdje geleden had de elektrische fiets nog een wat stoffig karakter en werd deze vooral geassocieerd met senioren. Dankzij de speed e-bike is dit verleden tijd en wordt hij steeds vaker gebruikt voor woon-werkverkeer. De snelle e-bike biedt dan ook een geweldig alternatief voor de auto: u omzeilt er files mee, kunt er makkelijk een lange afstand mee afleggen en bent nog beter voor het milieu ook!

Een 2de hands fiets kopen?

Probeer de speed e-bike gratis en vrijblijvend

Lijkt een snelle e-bike u wel wat? Kom deze dan gratis en vrijblijvend bekijken én proberen in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat voor uw speed e-bike. Wilt u ons eerst nog iets vragen, voordat u onze showroom bezoekt? Dan bent u altijd welkom om ons even te bellen via 0485-312716.  

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom