Speed e-bike

De speed e-bike is een bijzonder segment van elektrische fietsen. De naam zegt het al: deze supersnelle e-bike is een stuk sneller dan de reguliere e-bike. Waar een normale e-bike doorgaans een maximumsnelheid van 25km/u bereikt, haalt de speed e-bike een snelheid van wel 45km/u. Zo bent u binnen no-time op uw bestemming zonder dat u puffend en zwetend aankomt. Bent u geïnteresseerd in een supersnelle e-bike, kom dan eens langs in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons vindt u een enorme diversiteit aan supersnelle e-bikes of andere fietssoorten en kunt u altijd terecht voor persoonlijk advies.

De speed e-bike is helemaal van deze tijd

De speed e-bike neemt de laatste jaren flink toe in populariteit. Een tijd geleden had de elektrische fiets nog een wat stoffig karakter en werd deze vooral geassocieerd met senioren. Dankzij de speed e-bike is dit verleden tijd en wordt hij steeds vaker door mensen van uiteenlopende leeftijden gebruikt voor woon-werkverkeer. De snelle e-bike biedt dan ook een geweldig alternatief voor de auto: u omzeilt er files mee, legt er eenvoudig een lange afstand mee af en het is ook nog beter voor het milieu! In onze fietsenwinkel nabij Nijmegen vindt u verschillende nieuwe en gebruikte fietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Maak een gratis en vrijblijvende proefrit

Ziet u uzelf al fietsen op een supersnelle e-bike? Kom deze dan gratis en vrijblijvend bekijken in de showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk en maak een proefrit. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies op maat. Wilt u ons, voordat u onze showroom bezoekt, nog iets vragen over de supersnelle e-bike? Dan bent u altijd welkom om contact op te nemen via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom