Stromer fiets

De Stromer e-bike verandert het beeld dat men heeft van e-bikes voorgoed. Vaak hebben e-bikes een wat stoffig imago omdat ze eerst alleen werden gebruikt door senioren. Onterecht, vinden ze bij Stromer. Daarom heeft Stromer een e-bike ontwikkeld die er stijlvol en elegant uitziet. Hierdoor is de e-bike van Stromer amper te onderscheiden van een reguliere sportfiets. Om dan nog maar te zwijgen over het ongeëvenaarde bereik, vermogen en veelzijdigheid waarover deze e-bikes beschikken. Uw moderne Stromer fiets koopt u bij dé dealer van e-bikes en andere fietsen: Hans Lemmens Tweewielers.

Milieubewust naar het werk met de Stromer fiets

Met de elektrische fiets van Stromer staan we aan het begin van een revolutie op het gebied van vervoer. Zo hoeft u dankzij deze e-bike niet langer meer de auto te pakken om naar uw werk te gaan. Dankzij de elektrische ondersteuning van deze sportieve fiets kunt u namelijk makkelijk een langere afstand fietsen zonder puffend en zwetend op uw werk te verschijnen. Zo heeft u geen last van files, bent u binnen no-time op uw bestemming en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Wat wilt u nog meer? Bezoek daarom snel een Stromer dealer!

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs bij de Stromer dealer en probeer de e-bike zelf uit

Wilt u deze moderne en sportieve e-bike eens in het echt bekijken? Of zelfs ervaren hoe het voelt om op een echte Stromer fiets te rijden? Dan is het een goed idee om eens langs te komen in de showroom van Stromer dealer Hans Lemmens Tweewielers, te vinden in de omgeving van Cuijk. In onze showroom kunt u verschillende fietsen en e-bikes bekijken, uitproberen en uzelf laten adviseren. Dit alles geheel gratis en vrijblijvend. Zo weet u zeker dat u tevreden bent over de Stromer fiets die u koopt bij onze dealer. Meer informatie over de Stromer e-bike of één van de andere fietsen in ons assortiment? Neem dan even contact op via 0485-312716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom